Werkgever

Ben je werkgever en heb je te maken met een zieke werknemer? Dan komt er veel op je af waaronder regel- en wetgeving waar je aan moet voldoen en extra (soms flink oplopende) kosten. In de praktijk gaat het regelmatig mis met als gevolg dat het UWV een loonsanctie van maximaal 52 weken aan de werkgever oplegt. Dit is in de meeste gevallen te voorkomen.

Wist je dat bijna 1 op de 10 WIA-aanvragen gepaard gaat met een loonsanctie voor de werkgever? 85% van de tekortkomingen in de re-integratie betreft het niet, te laat of verkeerd oppakken van de re-integratie door de werkgever.

Als werkgever kun je bij mij terecht voor eerstelijns ondersteuning met betrekking tot ziekteverzuim en re-integratie. Neem gerust contact met mij op om te onderzoeken of ik iets voor je kan betekenen. Ik heb veel (juridische) kennis van en ervaring met de Wet verbetering poortwachter, arbeidsongeschiktheid, de Ziektewet en de WIA. Voor complexe zaken werk ik samen met arbeidsdeskundigen, advocaten, mediators en andere professionals waardoor ik je altijd verder kan helpen.

Voor mijn diensten reken ik €15,00 (incl. BTW) per kwartier.