Wat ik doe

Als ondernemer hou ik mij vooral bezig met de domeinen arbeid, sociale zekerheid en personeel & organisatie. Ik beschik over veel ervaring en specialistische kennis en ben onafhankelijk.

Klik hieronder op een onderwerp voor meer informatie over mijn bezigheden.

Werkgevers en werknemers kunnen bij mij terecht voor advies of ondersteuning bij (ziekte)verzuim en/of re-integratie.

De Ziektewet en WIA zijn complexe wetten die grote gevolgen kunnen hebben. Ben je werknemer of uitkerings­gerechtigde en heb je behoefte aan advies of overleg? Dan help ik je graag verder.

Je kunt ook bij mij terecht voor ondersteuning bij de WIA-aanvraag of ter voorbereiding op de beoordeling door een verzekeringsarts van UWV.

Ben je werknemer of uitkeringsgerechtigde en heb je vragen over of wil je bezwaar maken/in beroep gaan tegen een beslissing van UWV? Dan help ik je graag (op weg).

Ik hou mij bezig met gerichte en wervende arbeidsmarktcommunicatie. Zo schrijf ik pakkende vacatureteksten die aansluiten op de doelgroep die werkgevers willen aanspreken. In plaats van vacatureteksten vol vaagtaal en cliché's werk ik aan op wetenschappelijke inzichten gebaseerde vacaturemarketing en verhoog ik de succeskans op het aanspreken van geschikte kandidaten. Daarnaast ondersteun ik werkgevers bij het vormgeven van hun werkgeversmerk/profilering.

Ik haal veel voldoening uit het delen van mijn kennis, ervaring en inzichten. Dit doe ik regelmatig in de vorm van trainingen, workshops en spreekbeurten en via mijn veelgelezen blog.

Goedbedoeld advies is snel gegeven. Goed advies vraagt om meer: duiding, inzicht en kennis van zaken. Mijn werkwijze is concreet, integer, no-nonsense en duidelijk. Ik ben scherp op de inhoud en betrokken en zacht in de vorm. Doordat ik voornamelijk vanuit mijn thuiskantoor werk kan ik mijn diensten flexibel (in 70% van de gevallen binnen 48 uur) en tegen een gunstig tarief aanbieden.

Heb je een vraag of wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Stuur mij dan gerust een bericht.

Bekijk mijn reviews op Trustpilot en lees hoe klanten mijn dienstverlening hebben ervaren.

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?