Wat ik doe

Op deze pagina vind je een overzicht van diensten die ik aanbied. Klik op een onderwerp voor meer informatie. Heb je een vraag of wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Stuur dan gerust een berichtje. Je hoort snel van mij!

Sinds 2007 ondersteun en adviseer ik werkgevers, advocaten, werknemers en uitkeringsgerechtigden bij verschillende vraagstukken op het gebied van re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid (vooral Ziektewet en WIA). Ik heb veel ervaring met en kennis over de Wet verbetering poortwachter, de re-integratiepraktijk en het sociale zekerheidsrecht.

Naast mijn juridische en theoretische kennis beschik ik ook over veel ervaring in de uitvoerende praktijk. Zo werkte ik een aantal jaren als werkadviseur, re-integratiecoach en trainer bij o.a. het CWI/UWV Werkbedrijf en WNK Pluswerk (Uitvoerder re-integratie van o.a. de gemeente Alkmaar, Heiloo, Langedijk, Heerhugowaard en Bergen). Hier deed ik veel praktijkervaring op met de regelingen Wet Werk en Bijstand (nu Participatiewet), Wet Sociale Werkvoorziening, Ziektewet en WIA.

Ben je het niet eens met een beslissing van UWV? Dan kun je bezwaar maken. Dit is een officiële procedure. Ik bied particulieren ondersteuning bij de bezwaarprocedure in de vorm van advies, een succeskansbeoordeling en het opstellen van een bezwaarschrift.

Werkgevers die behoefte hebben aan het vinden en binden van bevlogen en getalenteerde werknemers bied ik ondersteuning m.b.t. gerichte en wervende arbeidsmarktcommunicatie. Zo schrijf ik pakkende vacatureteksten die aansluiten op de doelgroep die zij willen aanspreken. In plaats van vacatureteksten vol vaagtaal en cliché's lever ik mijn bijdrage aan op wetenschappelijke inzichten gebaseerde vacaturemarketing en verhoog ik de succeskans op het aanspreken van geschikte kandidaten. Daarnaast help ik werkgevers bij het vormgeven van hun werkgeversmerk/profilering.

Ik ontwikkel professionele websites die goed worden weergegeven op pc, laptop, mobiel en tablet. Iedere website wordt standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines en voorzien van een automatische backupfunctie. Geen idee waar je moet beginnen met betrekking tot je aanwezigheid op internet? Ik help je van A tot Z.

Waarom opdrachtgevers voor mij kiezen?

Check de referentiespagina voor wat anderen over mij zeggen en/of bekijk de reviews op Trustpilot.

Overige activiteiten & projecten