Referenties

Als co-founder van De Advocatenwijzer heb ik met grote regelmaat gewerkt met Selwyn. Ik heb hem zakelijk leren kennen als een gepassioneerde ondernemer en een geïnteresseerd, maatschappelijk betrokken, sympathiek en leergierig mens.

Mr. Machteld van de Oord

Mr. Machteld van de Oord

Co-founder De Advocatenwijzer

Selwyn droeg wekelijks zelfstandig zorg voor het radioprogramma Dolfijn FM Dance Xperience. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Selwyn ging zeer professioneel te werk en zijn radioprogramma was van hoge kwaliteit. Punctualiteit en betrouwbaarheid waren belangrijke factoren.

Egon Sybrandy

Egon Sybrandy

Stationmanager Dolfijn FM (Curacao)

Selwyn is een rasondernemer, zoals je ze maar weinig ziet: energiek, optimistisch, leergierig, behulpzaam en tof – heel tof. Hij trekt en duwt de kar, walst obstakels plat en bereikt elk doel. Met Selwyn aan je zij is alles mogelijk. Echt alles.

Mr. Niek van de Pasch

Mr. Niek van de Pasch

Rechter in opleiding / Voormalig advocaat

Selwyn is van alle markten thuis en dat maakt hem ook zo uniek. Wat je ook vraagt Selwyn heeft wel een antwoord of zoekt dit tot op de bodem voor je uit. Hij weet andere mensen te enthousiasmeren en doet dat bovendien met een goede set aan humor. Selwyn heeft echt ook voor het menselijke aspect en heeft het hart op de juiste plek zitten. Vanuit zijn intrinsieke motivatie helpt hij graag andere, op allerlei gebieden. Selwyn is daarnaast een fijne sparringpartner.

Sylvia Faijdherbe MScBA

Sylvia Faijdherbe MScBA

Manager Valuation Support Desk ING

Selwyn is een gedreven doorzetter die niet kijkt op een uurtje, ook niet als het heel laat wordt. Hij is pro-actief, breed inzetbaar en denkt altijd met ons bedrijf mee. Daarnaast was hij een vakkundige DJ die door onze luisteraars goed gewaardeerd werd.

Perry Oerlemans

Perry Oerlemans

Mede-eigenaar Radio Decibel & SkyView de Pier

Ik heb Selwyn leren kennen als een bijzonder gedreven collega. Hij heeft een brede vakkennis opgebouwd, leert snel en heeft een scherp analystisch vermogen. Selwyn: een creatieve ondernemer, die snel tot de kern komt.

Tjad Broesder

Tjad Broesder

Voormalig teamleider WNK Personeelsdiensten

Tijdens een arbeidsgeschil heeft Selwyn mij als werkgever vakkundig bijgestaan. Hij handelde in de juiste volgorde: de-escalerend > juridisch > arbeidspsychologisch. Dit gaf mij als werkgever maar ook de werknemer de mogelijkheid om af te koelen. Dankzij Selwyns kennis van arbeidsrecht, verzuim en arbeidspsychologie hebben we het probleem minnelijk kunnen oplossen, zonder juridisch getouwtrek en hoge kosten.

Ben

Ben

Ondernemer

Ik ben zeer tevreden over het werk dat Selwyn heeft uitgevoerd m.b.t. het toepassen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit heeft hij vertaald naar praktische juridische aanbevelingen die wij gemakkelijk in onze werkwijze konden toepassen.

Annelieke Bosdijk

Annelieke Bosdijk

Teamleider VCRA

Dankzij de professionele kennis en kunde van Selwyn heeft RTV Alkmaar haar beleid snel kunnen aanpassen en uitvoeren. Een prettig en betrouwbaar persoon die het MT van RTV Alkmaar enorm heeft versterkt.

Anita Kerssens

Anita Kerssens

Voormalig directrice RTV Alkmaar

Je lijkt niet alleen een alleskunner, je bent het ook. Je combineert kennis uit verschillende domeinen en dat levert interessante ideeën op. Ik heb veel van je kunnen leren over arbeidsmarktcommunicatie, inzichten die ik met regelmaat toepas in mijn werk.

Maryse Bunnik MSc

Maryse Bunnik MSc

HRM adviseur

Zeer fijne stage periode bij je meegemaakt. Heel wat bedrijven zouden wat van jou kunnen leren over het begeleiden van een stagiair! Je hebt mij echt kunnen inspireren en bovenal was het naast leerzaam ook vooral leuk.

Michelle van der Herberg

Michelle van der Herberg

Stagiair Hogeschool Utrecht

Selwyn is een fijne coach en manager om mee samen te werken. Hij kan goed inspireren en stimuleren. Niet alleen binnen een groep maar ook individueel tilt hij mensen naar een hoger niveau. Ik heb veel van je kunnen leren…

Roxana van der Meulen

Roxana van der Meulen

Redactrice, ondernemer en actrice

Van coaching tot marketing en van ondernemen tot juridische vraagstukken. Selwyn is een gedreven persoon met een honger naar kennis. Hij heeft een brede interesse en oog voor verbeteren en optimaliseren. Heeft hij ergens nog geen kennis van, dan zoekt hij het tot op de bodem uit. Ik heb Selwyn leren kennen als een fijne en betrokken collega die mensen op sleeptouw neemt en vervolgens een duwtje in de juiste richting weet te geven. Ook gevoel voor ethiek en behulpzaamheid zijn eigenschappen die mij aan Selwyn doen denken.

Lara Goedhart

Lara Goedhart

Manager kwaliteit & processen Partner in Werk

Selwyn heeft enkele keren voorlichting aan onze patiënten gegeven over de WIA. Deze middagen zijn waardevol voor chronisch zieke maar werkende patiënten die (op den duur) met het UWV te maken krijgen. Selwyn kon de materie goed en behapbaar uitleggen en hield de aandacht goed vast. Voor onze patiënten waren het waardevolle bijeenkomsten.

Rachelle

Rachelle

Medisch psycholoog

Je komt niet vaak zo’n duizendpoot als Selwyn tegen. Hij ontwikkelde onze website en huisstijl en was naamgever van onze stichting. Naast vakkundigheid is Selwyn ook een erg prettig persoon om mee samen te werken.

Nienke Vlasma

Nienke Vlasma

Oprichter Stichting Play Your Mind

Aanstekelijk die ideeën en energie van je. Je hebt een boeiende kijk op zaken, draagt dit op een hele leuke manier uit waardoor ik veel aan je inzichten en adviezen heb gehad.

Elise

Elise

Werkadviseur UWV

Je bent een inspirerende stagebegeleider die stage lopen serieus neemt. Ik vond het fijn dat we samen een een ontwikkel- en werkplan maakten en tweewekelijks evalueerden. Het belangrijkste wat ik van je heb geleerd is een kritische houding in te nemen ten opzichte van informatie. Dat zal vaak van pas komen.

Sanne Meeuwissen

Sanne Meeuwissen

Stagiair Hogeschool van Amsterdam

I viewed Selwyn as an optimistic, eager and quality individual. Selwyn is constantly seeking ways of improving his skills. During our sessions he has proven to be well prepared and he is blessed with a pro-active attitude.

Dick Pieters

Dick Pieters

Eigenaar Ignius consultancy & training

Selwyn heeft een scherpe geest en denkt altijd net even anders. Hij is op een plezierige manier wat rebels. Het was erg leuk om met hem samen te werken.

Folkert Derksen

Folkert Derksen

Voormalig ondernemer

WHITEPAPER WIA

Download mijn whitepaper over de wia waarin ik deze complexe wet uitleg. Ik besteed in begrijpelijke taal aandacht aan de WIA-keuring, uitkering en regelgeving.​