REFERENTIES

Als co-founder van De Advocatenwijzer heb ik met grote regelmaat gewerkt met Selwyn. Ik heb hem zakelijk leren kennen als een gepassioneerde ondernemer en een geïnteresseerd, maatschappelijk betrokken, sympathiek en leergierig mens.

Mr. Machteld van de Oord

Mr. Machteld van de Oord

Co-founder De Advocatenwijzer

Selwyn is een rasondernemer, zoals je ze maar weinig ziet: energiek, optimistisch, leergierig, behulpzaam en tof – heel tof. Hij trekt en duwt de kar, walst obstakels plat en bereikt elk doel. Met Selwyn aan je zij is alles mogelijk. Echt alles.

Mr. Niek van de Pasch

Mr. Niek van de Pasch

Rechter in opleiding / Voormalig advocaat

Selwyn is van alle markten thuis en dat maakt hem ook zo uniek. Wat je ook vraagt Selwyn heeft wel een antwoord of zoekt dit tot op de bodem voor je uit. Hij weet andere mensen te enthousiasmeren en doet dat bovendien met een goede set aan humor. Selwyn heeft echt ook voor het menselijke aspect en heeft het hart op de juiste plek zitten. Vanuit zijn intrinsieke motivatie helpt hij graag andere, op allerlei gebieden. Selwyn is daarnaast een fijne sparringpartner.

Sylvia Faijdherbe MScBA

Sylvia Faijdherbe MScBA

Bedrijfskundige

Selwyn is een gedreven doorzetter die niet kijkt op een uurtje, ook niet als het heel laat wordt. Hij is pro-actief, breed inzetbaar en denkt altijd met ons bedrijf mee. Daarnaast was hij een vakkundige DJ die door onze luisteraars goed gewaardeerd werd.

Perry Oerlemans

Perry Oerlemans

Mede-eigenaar Radio Decibel/Radio Royaal

Ik heb Selwyn leren kennen als een bijzonder gedreven collega. Hij heeft een brede vakkennis opgebouwd, leert snel en heeft een scherp analystisch vermogen. Selwyn: een creatieve ondernemer, die snel tot de kern komt.

Tjad Broesder

Tjad Broesder

Voormalig teamleider WNK Personeelsdiensten

Ik ben zeer tevreden over het werk dat Selwyn heeft uitgevoerd m.b.t. het toepassen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit heeft hij vertaald naar praktische juridische aanbevelingen die wij gemakkelijk in onze werkwijze konden toepassen.

Annelieke Bosdijk

Annelieke Bosdijk

Teamleider VCRA

Dankzij de professionele kennis en kunde van Selwyn heeft RTV Alkmaar haar beleid snel kunnen aanpassen en uitvoeren. Een prettig en betrouwbaar persoon die het MT van RTV Alkmaar enorm heeft versterkt.

Anita Kerssens

Anita Kerssens

Voormalig directrice RTV Alkmaar

Zeer fijne stage periode bij je meegemaakt. Heel wat bedrijven zouden wat van jou kunnen leren over het begeleiden van een stagiair! Je hebt mij echt kunnen inspireren en bovenal was het naast leerzaam ook vooral leuk.

Michelle van der Herberg

Michelle van der Herberg

Stagiair Hogeschool Utrecht

Selwyn is een fijne coach om mee samen te werken. Hij kan goed inspireren en stimuleren. Niet alleen binnen een groep maar ook individueel tilt hij mensen naar een hoger niveau. Ik heb veel van je kunnen leren…

Roxana van der Meulen

Roxana van der Meulen

Redactrice

Je komt niet vaak zo’n duizendpoot als Selwyn tegen. Hij ontwikkelde onze website en huisstijl en was naamgever van onze stichting. Naast vakkundigheid is Selwyn ook een erg prettig persoon om mee samen te werken.

Nienke Vlasma

Nienke Vlasma

Stichting Play Your Mind

Zieke medewerker?

Download mijn actuele en complete whitepaper over verzuim en re-integratie.