Referenties

Selwyn is net zo’n vakidioot als ik. Het leuke is dat onze vakgebieden elkaar goed aanvullen. Zo legt hij bijvoorbeeld sociale zekerheidsrechtvraagstukken helder en – ook voor de niet-jurist – op een prettige manier uit. Ik bewonder zijn energie en bevlogenheid.

Mr. Suzanne Meijers

Advocaat arbeidsrecht

Als co-founder van De Advocatenwijzer heb ik met grote regelmaat gewerkt met Selwyn. Ik heb hem zakelijk leren kennen als een gepassioneerde ondernemer en een geïnteresseerd, maatschappelijk betrokken, sympathiek en leergierig mens.

Mr. Machteld van den Oord

Co-founder De Advocatenwijzer

Selwyn droeg wekelijks zelfstandig zorg voor het radioprogramma Dolfijn FM Dance Xperience. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Selwyn ging zeer professioneel te werk en zijn radioprogramma was van hoge kwaliteit. Punctualiteit en betrouwbaarheid waren belangrijke factoren.

Egon Sybrandy

Stationmanager Dolfijn FM (Curacao)

Werken met Selwyn betekent actie. Hij weet de juiste vragen te stellen, maakt een glasheldere analyse en denkt in brede zin met cliënten mee. Ik vind het fijn om met je samen te werken.

Martijn Jongelaer

Loopbaanbegeleider & verzuimcoach

Onlangs heb ik Selwyn benaderd voor een second opinion over een uitlegkwestie in de wet- en regelgeving rond langdurige ziekte. Ik ontving zo ongeveer per omgaande een uitgebreid, heel duidelijk en concreet antwoord over die regelgeving en hoe daar in de praktijk mee wordt omgegaan. Dat gaf het uitsluitsel waarmee cliënt en ik weer verder konden. Aanrader!

Mr. Simone ten Haaf

Advocaat

Ik ken Selwyn als een zeer gedreven en activerende verzuim- en re-integratiedeskundige. Hij gaat snel de diepte in, handelt analytisch en is kraakhelder als het om wet- en regelgeving gaat. Wel zo prettig voor werknemers en werkgevers.

Mieke

Voormalig bedrijfsarts

Selwyn is een gedreven doorzetter die niet kijkt op een uurtje, ook niet als het heel laat wordt. Hij is pro-actief, breed inzetbaar en denkt altijd met ons bedrijf mee. Daarnaast was hij een vakkundige DJ die door onze luisteraars goed gewaardeerd werd.

Perry Oerlemans

Mede-eigenaar Radio Decibel & eigenaar SkyView de Pier

Selwyn heeft enkele keren voorlichting aan onze patiënten gegeven over de WIA. Deze middagen zijn waardevol voor chronisch zieke maar werkende patiënten die (op den duur) met het UWV te maken krijgen. Selwyn kon de materie goed en behapbaar uitleggen en hield de aandacht goed vast. Voor onze patiënten waren het waardevolle bijeenkomsten.

Rachelle

Medisch psycholoog

Ik heb Selwyn leren kennen als een bijzonder gedreven collega. Hij heeft een brede vakkennis opgebouwd, leert snel en heeft een scherp analystisch vermogen. Selwyn: een creatieve ondernemer, die snel tot de kern komt.

Tjad Broesder

Voormalig teamleider WNK Personeelsdiensten

Ik heb Selwyn leren kennen als een vakbekwame en uitermate bevlogen re-integratieadviseur met specialistische kennis over de WIA. Niet alleen heeft hij veel kennis, hij heeft ook de gave om uitermate ingewikkelde materie in begrijpelijke lekentaal om te zetten. Daarnaast was hij ongeacht het tijdstip, altijd bereid om antwoord te geven op de tientallen vragen die ik had. Behalve de inhoud heeft hij ook oog voor de mens achter het probleem, hij luistert oprecht en is betrokken bij je welzijn. Kortom ik ben blij dat ik hem heb leren kennen!

Lucinda

Arts/Medisch specialist

Van coaching tot marketing en van ondernemen tot juridische vraagstukken. Selwyn is een gedreven persoon met een honger naar kennis. Hij heeft een brede interesse en oog voor verbeteren en optimaliseren. Heeft hij ergens nog geen kennis van, dan zoekt hij het tot op de bodem uit. Ik heb Selwyn leren kennen als een fijne en betrokken collega die mensen op sleeptouw neemt en vervolgens een duwtje in de juiste richting weet te geven. Ook gevoel voor ethiek en behulpzaamheid zijn eigenschappen die mij aan Selwyn doen denken.

Lara Goedhart

Manager kwaliteit & processen Partner in Werk

Je bent een inspirerende stagebegeleider die stage lopen serieus neemt. Ik vond het fijn dat we samen een een ontwikkel- en werkplan maakten en tweewekelijks evalueerden. Het belangrijkste wat ik van je heb geleerd is een kritische houding in te nemen ten opzichte van informatie. Dat zal vaak van pas komen.

Sanne Meeuwissen

Stagiair Hogeschool van Amsterdam

Selwyn heeft veel kennis van de WIA, wet- en regelgeving, de arbeidsmarkt en re-integratie. Hij deelt dit op een hele gedreven manier. Hij heeft mij op een hele prettige, betrokken en vakkundige manier geholpen tijdens een periode van arbeidsongeschiktheid voor mijn eigen werk.

Peter

Zorgmedewerker

Één ontmoeting met Selwyn en je krijgt zin om aan de slag te gaan. Hij weet je met al zijn kennis en ideeën te boeien en te inspireren en weet echt waar hij over praat. Mijn gesprekken met hem waren verdiepend, leuk en zeer constructief en…. ik heb er een uitdagende baan aan overgehouden.

Roos

I viewed Selwyn as an optimistic, eager and quality individual. Selwyn is constantly seeking ways of improving his skills. During our sessions he has proven to be well prepared and he is blessed with a pro-active attitude.

Dick Pieters

Eigenaar Ignius consultancy & training

Ik ben bij Selwyn via mijn Advocate terecht gekomen. Daar ik na 2,5 jaar ziekte te maken kreeg met een vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding etc waar mijn Advocate mij goed in had begeleid. Echter loopt aanvraag WIA en ben ik al bij het UWV terecht gekomen. Dit werpt zoveel vragen op, daar dit niet onze materie is. Selwyn heeft een hele fijne site waar alles in duidelijke taal staat beschreven. Daarnaast heb ik hem gemaild, waar ik vrijwel direct antwoord op mijn vragen kreeg. Selwyn is empatisch en kan je geruststellen, een mooie eigenschap zeker als je zelf in een situatie bent gekomen waar je liever niet in terecht wilt komen. Ik kan Selwyn aanbevelen als je met vragen zit op sociale zekerheidswetgeving of begeleiding hierbij nodig hebt.

Patricia

Selwyn heeft mij op een erg prettige manier geholpen met betrekking tot het kunnen verkrijgen van mijn IPS traject. Hij is kundig, helder, gedreven, standvastig en heeft groot hart voor het zien van kansen en mogelijkheden wat uiteindelijk heeft geleid tot concrete mogelijkheden om het IPS traject te kunnen starten. Zijn deskundige betrokkenheid met alle ruimte voor eigen inbreng en fijne manier van communiceren heb ik als heel waardevol en plezierig ervaren.

Anne-Karine

Mijn advocate heeft mij naar Selwyn verwezen omdat ik geen WIA uitkering kreeg. Toen heeft hij mij geholpen met bezwaar maken en ontdekte hij enkele foutjes in het dossier. Door zijn hulp heb ik het bezwaar gewonnen waardoor ik een WIA uitkering kreeg. Het contact was erg professioneel en prettig.

Marcel