premium-image

Ik heb Selwyn leren kennen als een bijzonder gedreven collega. Hij heeft een brede vakkennis opgebouwd, leert snel en heeft een scherp analystisch vermogen. Hij is buitengewoon creatief en werkt oplossingsgericht. Bovenal is hij een ondernemer in hart en nieren. Hij werkt ideeën snel er creatief uit. Selwyn: een creatieve ondernemer, die snel tot de kern komt.

Tjad Broesder

-

Teamleider WNK Re-integratie

premium-image

In de periode 2013-2016 heb ik als co-founder van De Advocatenwijzer met grote regelmaat gewerkt met Selwyn. Net als Selwyn, zag ook De Advocatenwijzer een gat in de markt als het gaat om het toegankelijk maken van juridische informatie. Ik heb Selwyn zakelijk leren kennen als een gepassioneerde ondernemer en een geïnteresseerd, maatschappelijk betrokken, sympathiek en leergierig mens. Zijn online platform Rechtblog heeft hij op geheel eigen kracht en in een buitengewoon kort tijdsbestek succesvol in de markt gezet. Ook voor ons platform schreef hij regelmatig goed gelezen artikelen. Een knappe prestatie die laat zien dat Selwyn veel in zijn mars heeft.

Mechteld van den Oord

-

Voormalig advocaat en mede-eigenaar De Advocatenwijzer

premium-image

Begin 2013 vroeg Selwyn mij of ik misschien iets kon bijdragen aan zijn nieuwste project, Rechtblog.nl. Nog voordat ik begreep wat dat eigenlijk precies was, had hij me al besmet met zijn aanstekelijke enthousiasme. Selwyn is een rasondernemer, zoals je ze maar weinig ziet: energiek, optimistisch, leergierig, behulpzaam en tof - heel tof. Hij trekt en duwt de kar, walst obstakels plat en bereikt elk doel. Een jaloersmakende 'uomo universale' in een modern jasje. Met Selwyn aan je zij is alles mogelijk. Echt alles.

Niek van de Pasch

-

Advocaat & rechter in opleiding

premium-image

Selwyn is een gedreven doorzetter die niet kijkt op een uurtje, ook niet als het heel laat wordt. Hij is pro-actief, breed inzetbaar en denkt altijd met ons bedrijf mee. Daarnaast was hij een vakkundige DJ die door onze luisteraars goed gewaardeerd wordt.

Perry Oerlemans

-

Directeur Radio Decibel

premium-image

Ik ben zeer tevreden over het onderzoek dat Selwyn heeft uitgevoerd voor de VCRA naar de toepassing van de Wet Bescherming Persoonsgegevens bij de afdeling Participatiewet. Dit onderzoek heeft hij vertaald naar praktische juridische aanbevelingen die wij gemakkelijk in onze werkwijze konden toepassen.

Annelieke Bosdijk

-

Teamleider Participatiewet VCRA

premium-image

Dankzij de professionele kennis en kunde van Selwyn heeft RTV Alkmaar haar radiobeleid snel kunnen aanpassen en uitvoeren. Zo stimuleert hij medewerkers en stagiaires om het maximale uit zichzelf te halen door bewust te sturen op zowel het zelfvertrouwen van de individuele medewerker, als van het gezamenlijke team. Een prettig en betrouwbaar persoon die het MT van RTV Alkmaar enorm heeft versterkt.

Anita Kerssens

-

Directeur RTV Alkmaar

premium-image

Als redactiestagiaire heb ik veel gehad aan Selwyn's wijze raad en adviezen. Als ik ergens niet uit kwam of andere problemen had, kon ik altijd bij Selwyn terecht. Tijdens vergaderingen kwam Selwyn altijd met goede ideeën en stimuleerde ook alle andere collega's om actief mee te denken. Hij is collegiaal, gemotiveerd en een ontzettend fijne gozer om mee te werken.

Melanie Koning

-

Stagiair Hogeschool van Amsterdam

premium-image

Zeer fijne stage periode bij je meegemaakt. Heel wat bedrijven zouden wat van jou kunnen leren over het begeleiden van een stagiair! Je zorgde ervoor dat ik veel mijn eigen creativiteit gebruikte en ik het beste uit mijzelf kon halen. Het leukste vond ik dat je mij mijn gang liet gaan om daarna met mij te evalueren over mijn aanpak. Een goede manier om zelf na te denken waarom je iets doet. Je hebt mij echt kunnen inspireren en bovenal was het naast leerzaam ook vooral leuk.

Michelle van der Herberg

-

Stagiair Hogeschool Utrecht

premium-image

Je komt niet vaak zo'n duizendpoot als Selwyn tegen. Ontzettend creatief en betrokken zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten als ik aan hem denk. Selwyn begreep precies wat ik zocht en kwam met geweldige ideeën die helemaal mijn ideeën reflecteerden. Hij ontwikkelde onze website en huisstijl en was naamgever van onze stichting. Ook in het verder ontwikkelen van mijn stichting kwam hij met praktische ideeën die mij zeer goed verder hielpen. Naast vakkundigheid is Selwyn ook een erg prettig persoon om mee samen te werken.

Nienke Vlasma

-

Stichting Play Your Mind

premium-image

Selwyn beheerst en combineert verschillende disciplines en dat maakt hem een kundige sparringspartner. Of het nu gaat om arbeidsrecht, marketing, communicatie of verzuimmanagement, zijn bevlogenheid en kennis van zaken zijn aanstekelijk.

Corine Dubois

-

Fit & Vrij

  • SELWYN@SELWYNDONIA.NL
  • SELWYNDONIA