Referenties

Selwyn is net zo’n vakidioot als ik. Het leuke is dat onze vakgebieden elkaar goed aanvullen. Zo legt hij bijvoorbeeld sociale zekerheidsrechtvraagstukken helder en – ook voor de niet-jurist – op een prettige manier uit. Ik bewonder zijn energie en bevlogenheid.

Mr. Suzanne Meijers

Advocaat arbeidsrecht

Als co-founder van De Advocatenwijzer heb ik met grote regelmaat gewerkt met Selwyn. Ik heb hem zakelijk leren kennen als een gepassioneerde ondernemer en een geïnteresseerd, maatschappelijk betrokken, sympathiek en leergierig mens.

Mr. Machteld van den Oord

Co-founder De Advocatenwijzer

Selwyn droeg wekelijks zelfstandig zorg voor het radioprogramma Dolfijn FM Dance Xperience. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Selwyn ging zeer professioneel te werk en zijn radioprogramma was van hoge kwaliteit. Punctualiteit en betrouwbaarheid waren belangrijke factoren.

Egon Sybrandy

Stationmanager Dolfijn FM (Curacao)

Ik ken Selwyn als een zeer gedreven en activerende verzuim- en re-integratiedeskundige. Hij gaat snel de diepte in, handelt analytisch en is kraakhelder als het om wet- en regelgeving gaat. Wel zo prettig voor werknemers en werkgevers.

Mieke

Bedrijfsarts

Selwyn is een gedreven doorzetter die niet kijkt op een uurtje, ook niet als het heel laat wordt. Hij is pro-actief, breed inzetbaar en denkt altijd met ons bedrijf mee. Daarnaast was hij een vakkundige DJ die door onze luisteraars goed gewaardeerd werd.

Perry Oerlemans

Mede-eigenaar Radio Decibel & eigenaar SkyView de Pier

Selwyn is een rasondernemer, zoals je ze maar weinig ziet: energiek, optimistisch, leergierig, behulpzaam en tof – heel tof. Hij trekt en duwt de kar, walst obstakels plat en bereikt elk doel. Met Selwyn aan je zij is alles mogelijk. Echt alles.

Mr. Niek van de Pasch

Rechter in opleiding / Voormalig advocaat

Selwyn heeft enkele keren voorlichting aan onze patiënten gegeven over de WIA. Deze middagen zijn waardevol voor chronisch zieke maar werkende patiënten die (op den duur) met het UWV te maken krijgen. Selwyn kon de materie goed en behapbaar uitleggen en hield de aandacht goed vast. Voor onze patiënten waren het waardevolle bijeenkomsten.

Rachelle

Medisch psycholoog

Selwyn is van alle markten thuis en dat maakt hem ook zo uniek. Wat je ook vraagt Selwyn heeft wel een antwoord of zoekt dit tot op de bodem voor je uit. Hij weet andere mensen te enthousiasmeren en doet dat bovendien met een goede set aan humor. Selwyn heeft echt ook voor het menselijke aspect en heeft het hart op de juiste plek zitten. Vanuit zijn intrinsieke motivatie helpt hij graag andere, op allerlei gebieden. Selwyn is daarnaast een fijne sparringpartner.

Sylvia Faijdherbe MScBA

Manager Valuation Support Desk ING

Ik heb Selwyn leren kennen als een bijzonder gedreven collega. Hij heeft een brede vakkennis opgebouwd, leert snel en heeft een scherp analystisch vermogen. Selwyn: een creatieve ondernemer, die snel tot de kern komt.

Tjad Broesder

Voormalig teamleider WNK Personeelsdiensten

Ik ben zeer tevreden over het werk dat Selwyn heeft uitgevoerd m.b.t. het toepassen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit heeft hij vertaald naar praktische juridische aanbevelingen die wij gemakkelijk in onze werkwijze konden toepassen.

Annelieke Bosdijk

Teamleider VCRA

Selwyn slurpt kennis op, zoals een ander een milkshake. En het mooie is dat hij dit dan niet voor zichzelf gebruikt, maar inzet om jouw bezwaarprocedure te winnen. Of om zijn kennis met jou te delen. Zijn site barst uit zijn voegen met interessante whitepapers, blogs en artikelen. Hij gaat tot aan het naadje om jou te kunnen helpen, je mag je al een winnaar noemen als je Selwyn aan jouw kant hebt staan.

Mr. Sabine van Paassen

Advocaat arbeidsrecht & MfN Mediator

Je lijkt niet alleen een alleskunner, je bent het ook. Je combineert kennis uit verschillende domeinen en dat levert interessante ideeën op. Ik heb veel van je kunnen leren over arbeidsmarktcommunicatie, inzichten die ik met regelmaat toepas in mijn werk.

Maryse Bunnik MSc

HRM adviseur

Ik heb Selwyn leren kennen als een vakbekwame en uitermate bevlogen re-integratieadviseur met specialistische kennis over de WIA. Niet alleen heeft hij veel kennis, hij heeft ook de gave om uitermate ingewikkelde materie in begrijpelijke lekentaal om te zetten. Daarnaast was hij ongeacht het tijdstip, altijd bereid om antwoord te geven op de tientallen vragen die ik had. Behalve de inhoud heeft hij ook oog voor de mens achter het probleem, hij luistert oprecht en is betrokken bij je welzijn. Kortom ik ben blij dat ik hem heb leren kennen!

Lucinda

Arts/Medisch specialist

Van coaching tot marketing en van ondernemen tot juridische vraagstukken. Selwyn is een gedreven persoon met een honger naar kennis. Hij heeft een brede interesse en oog voor verbeteren en optimaliseren. Heeft hij ergens nog geen kennis van, dan zoekt hij het tot op de bodem uit. Ik heb Selwyn leren kennen als een fijne en betrokken collega die mensen op sleeptouw neemt en vervolgens een duwtje in de juiste richting weet te geven. Ook gevoel voor ethiek en behulpzaamheid zijn eigenschappen die mij aan Selwyn doen denken.

Lara Goedhart

Manager kwaliteit & processen Partner in Werk

Je bent een inspirerende stagebegeleider die stage lopen serieus neemt. Ik vond het fijn dat we samen een een ontwikkel- en werkplan maakten en tweewekelijks evalueerden. Het belangrijkste wat ik van je heb geleerd is een kritische houding in te nemen ten opzichte van informatie. Dat zal vaak van pas komen.

Sanne Meeuwissen

Stagiair Hogeschool van Amsterdam

Selwyn heeft veel kennis van de WIA, wet- en regelgeving, de arbeidsmarkt en re-integratie. Hij deelt dit op een hele gedreven manier. Hij heeft mij op een hele prettige, betrokken en vakkundige manier geholpen tijdens een periode van arbeidsongeschiktheid voor mijn eigen werk.

Peter

Zorgmedewerker

Één ontmoeting met Selwyn en je krijgt zin om aan de slag te gaan. Hij weet je met al zijn kennis en ideeën te boeien en te inspireren en weet echt waar hij over praat. Mijn gesprekken met hem waren verdiepend, leuk en zeer constructief en…. ik heb er een uitdagende baan aan overgehouden.

Roos

I viewed Selwyn as an optimistic, eager and quality individual. Selwyn is constantly seeking ways of improving his skills. During our sessions he has proven to be well prepared and he is blessed with a pro-active attitude.

Dick Pieters

Eigenaar Ignius consultancy & training

Selwyn is een gedreven mensgerichte adviseur. Hij weet exact waar je rekening mee moet houden, in een complexe wereld aan regelingen, waardoor je helderheid en rust krijgt. Hij is heel vriendelijk en klantgericht in contact en heeft naast juridische kennis nog veel andere expertise in huis. Selwyn werkt snel en is dienstverlenend en ziet de mens achter het probleem.

Sophie