Referenties

premium-image

Dankzij de professionele kennis en kunde van Selwyn heeft RTV Alkmaar haar radiobeleid snel kunnen aanpassen en uitvoeren. Hij stimuleert hij de medewerkers en stagiaires om het maximale uit zichzelf te halen door bewust te sturen op zowel het zelfvertrouwen van de individuele medewerker, als van het gezamenlijke team. Een prettig en betrouwbaar persoon die het MT van RTV Alkmaar enorm heeft versterkt.

Anita Kerssens

-

Directrice RTV Alkmaar

premium-image

Ik ben zeer tevreden over het onderzoek dat Selwyn heeft uitgevoerd voor de VCRA naar de toepassing van de Wet Bescherming Persoonsgegevens bij de afdeling Participatiewet. Dit onderzoek heeft hij vertaald naar praktische juridische aanbevelingen die wij gemakkelijk in onze werkwijze konden toepassen.

Annelieke Bosdijk

-

Teamleider participatiewet VCRA

premium-image

Ik heb Selwyn leren kennen als een bijzonder gedreven collega. Hij heeft een brede vakkennis opgebouwd, leert snel en heeft een scherp analystisch vermogen. Hij is buitengewoon creatief en werkt oplossingsgericht. Bovenal is hij een ondernemer in hart en nieren. Hij werkt ideeën snel er creatief uit. Selwyn: een creatieve ondernemer, die snel tot de kern komt.

Tjad Broesder

-

Teamleader WNK Re-integratie

premium-image

Ergens in april 2013 vroeg Selwyn mij of ik misschien iets kon bijdragen aan zijn nieuwste project, Rechtblog.nl. Nog voordat ik begreep wat dat eigenlijk precies was, had hij me al besmet met zijn aanstekelijke enthousiasme. Selwyn is een rasondernemer, zoals je ze maar weinig ziet: energiek, optimistisch, leergierig, behulpzaam en tof - heel tof. Hij trekt en duwt de kar, walst obstakels plat en bereikt elk doel. Een jaloersmakende 'uomo universale' in een modern jasje. Met Selwyn aan je zij is alles mogelijk. Echt alles.

Niek van de Pasch

-

Advocaat / Rechter in opleiding

premium-image

Als redactiestagiaire heb ik veel gehad aan Selwyn's wijze raad en adviezen. Als ik ergens niet uit kwam of andere problemen had, kon ik altijd bij Selwyn terecht. Tijdens vergaderingen kwam Selwyn altijd met goede ideeën en stimuleerde ook alle andere collega's om actief mee te denken. Hij is collegiaal, gemotiveerd en een ontzettend fijne gozer om mee te werken.

Melanie Koning

-

Stagiair Hogeschool van Amsterdam

premium-image

Selwyn is een fijne coach om mee samen te werken. Hij kan goed inspireren en stimuleren binnen een groep en zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden in het werkveld. Niet alleen binnen een groep maar ook individueel tilt hij mensen naar een hoger niveau. Hij is altijd bereid tot het delen van zijn visie en wil graag mensen helpen en samenwerken zowel binnen als buiten zijn functie. Ik heb veel van Selwyn kunnen leren!

Roxana van der Meulen

-

Rox Entertainment

premium-image

Selwyn is een gedreven doorzetter die niet kijkt op een uurtje, ook niet als het heel laat wordt. Hij is pro-actief, breed inzetbaar en denkt altijd met ons bedrijf mee. Daarnaast is hij een vakkundige DJ die door onze luisteraars goed gewaardeerd werd.

Perry Oerlemans

-

Directeur Radio Decibel

premium-image

Zeer fijne stage periode bij je meegemaakt. Heel wat bedrijven zouden wat van jou kunnen leren over het begeleiden van een stagiair! Je zorgde ervoor dat ik veel mijn eigen creativiteit gebruikte en ik het beste uit mijzelf kon halen. Het leukste vond ik dat je mij mijn gang liet gaan om daarna met mij te evalueren over mijn aanpak. Een goede manier om zelf na te denken waarom je iets doet. Je hebt mij echt kunnen inspireren en bovenal was het naast leerzaam ook vooral leuk.

Michelle van der Herberg

-

Stagiair Hogeschool Utrecht

premium-image

Je komt niet vaak zo'n duizendpoot als Selwyn tegen. Ontzettend creatief en betrokken zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten als ik aan hem denk. Selwyn begreep precies wat ik zocht en kwam met geweldige ideeën die helemaal mijn ideeën reflecteerden. Hij ontwikkelde onze website en huisstijl en was naamgever van onze stichting. Ook in het verder ontwikkelen van mijn stichting kwam hij met praktische ideeën die mij zeer goed verder hielpen. Naast vakkundigheid is Selwyn ook een erg prettig persoon om mee samen te werken.

Nienke Vlasma

-

Stichting Play Your Mind