Referenties

Als co-founder van De Advocatenwijzer heb ik met grote regelmaat gewerkt met Selwyn. Ik heb hem zakelijk leren kennen als een gepassioneerde ondernemer en een geïnteresseerd, maatschappelijk betrokken, sympathiek en leergierig mens.

pic

Mr. Machteld van den Oord

Co-founder De Advocatenwijzer

Selwyn droeg wekelijks zelfstandig zorg voor het radioprogramma Dolfijn FM Dance Xperience. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Selwyn ging zeer professioneel te werk en zijn radioprogramma was van hoge kwaliteit. Punctualiteit en betrouwbaarheid waren belangrijke factoren.

pic

Egon Sybrandy

Stationmanager Dolfijn FM (Curacao)

Selwyn is een rasondernemer, zoals je ze maar weinig ziet: energiek, optimistisch, leergierig, behulpzaam en tof – heel tof. Hij trekt en duwt de kar, walst obstakels plat en bereikt elk doel. Met Selwyn aan je zij is alles mogelijk. Echt alles.

pic

Mr. Niek van de Pasch

Rechter in opleiding / Voormalig advocaat

Selwyn is van alle markten thuis en dat maakt hem ook zo uniek. Wat je ook vraagt Selwyn heeft wel een antwoord of zoekt dit tot op de bodem voor je uit. Hij weet andere mensen te enthousiasmeren en doet dat bovendien met een goede set aan humor. Selwyn heeft echt ook voor het menselijke aspect en heeft het hart op de juiste plek zitten. Vanuit zijn intrinsieke motivatie helpt hij graag andere, op allerlei gebieden. Selwyn is daarnaast een fijne sparringpartner.

pic

Sylvia Faijdherbe MScBA

Manager Valuation Support Desk ING

Selwyn is een gedreven doorzetter die niet kijkt op een uurtje, ook niet als het heel laat wordt. Hij is pro-actief, breed inzetbaar en denkt altijd met ons bedrijf mee. Daarnaast was hij een vakkundige DJ die door onze luisteraars goed gewaardeerd werd.

pic

Perry Oerlemans

Mede-eigenaar Radio Decibel & SkyView de Pier

Ik heb Selwyn leren kennen als een bijzonder gedreven collega. Hij heeft een brede vakkennis opgebouwd, leert snel en heeft een scherp analystisch vermogen. Selwyn: een creatieve ondernemer, die snel tot de kern komt.

pic

Tjad Broesder

Voormalig teamleider WNK Personeelsdiensten

WHITEPAPER WIA

Download mijn whitepaper over de wia waarin ik deze complexe wet uitleg. Ik besteed in begrijpelijke taal aandacht aan de WIA-keuring, uitkering en regelgeving.​