Radio & DJ

Tussen 1998 en 2017 was ik als radio-dj en/of (mede-)producent verbonden aan System FM, Radio Decibel (WeekendMix), Dolfijn FM Curaçao/Bonaire (Dance Xperience), Magic FM WeekendMix (Aruba) en Radio 538 (Global Dance Chart). Ook draaide ik ruim 15 jaar in diverse clubs en horecagelegenheden.

Mijn radioloopbaan begon in 1998 bij System FM, één van de eerste regionale commerciële radiostations in Nederland. Hier presenteerde ik op zaterdagavond wekelijks een twee uur durende danceshow. Ook viel ik doordeweeks in voor vaste DJ’s en was ik mede-verantwoordelijk voor de vormgeving. Begin 2002 werd System FM overgenomen door René Castricum die kort daarvoor Radio Nationaal had verkocht. System FM werd 1FM. Samen met Robin Leféber (later 538 en Slam! FM) werd ik verantwoordelijk voor het radiostation. Op valentijnsdag 2003 werd het station uit de lucht gehaald, onze enige eigenaar en geldschieter werd namelijk veroordeeld tot een gevangenisstraf.

Tussen 2011 en 2017 was ik binnen Radio Decibel verantwoordelijk voor de populaire wekelijkse radioshow Decibel WeekendMix. In eerste instantie voor de editie van Bas Emons, vanaf 2015 voor de randstedelijke editie van Perry Oerlemans en Pierre Karsten.

Tussen 2014 en 2015 was ik als medeproducent betrokken bij de Global Dance Chart, die iedere vrijdag wordt uitgezonden op Radio 538. De presentatie is in handen van mijn jeugd- en radioheld Wessel van Diepen.

Tussen 2013 en 2017 was ik samen met Wessel van Diepen en Hardwell verantwoordelijk voor de danceprogrammering op zaterdagavond van Dolfijn FM, het populairste radiostation van Curaçao en Bonaire. Elke week presenteerde ik tussen 21-23 uur de Dolfijn FM Dance Xperience, waarin ik de beste dance-, edm- en clubtracks naadloos aan elkaar mixte. Daarnaast bevatte de show wekelijks een gastmix van nationale en internationale namen waaronder o.a. Gregor Salto, Lucas & Steve, Funkerman, Vato Gonzalez, Peter Luts, Armin van Buuren, Shapeshifters, Dave Rose en Chuckie. De vormgeving van het programma was uniek, niemand minder dan John B. Wells was exclusief als voice-over aan de show verbonden. Zijn diepe stem ken je waarschijnlijk van ID&T’s Sensation.

In de zomer van 2017 besloot ik na bijna 20 jaar te stoppen met mijn radio-activiteiten.

Een aantal podcasts van mijn radioshows vind je hier.

In 2015 bracht ik samen met T-Spoon, de bekende dance-act uit de 90’s, de track ‘Fiesta del Korsou’ uit. De track was de themesong van Floatfest 2015 op Mambo Beach Curaçao en is beschikbaar via alle populaire portals zoals Beatport, iTunes, Amazon en Spotify.

Voor onderstaande artwork was ik zelf verantwoordelijk.

LET'S KEEP IN TOUCH

VOLG MIJ OF VOEG MIJ TOE AAN JE NETWERK