OVER MIJ

Ik ben een bevlogen en hybride ondernemer die waarde (toevoegen) belangrijker vindt dan succes. Maar ook: multipotentialist, T-shaped, autodidact, selfmade en een academische mindset. Cut the crap. Mijn voldoening en energie haal ik uit creëren, adviseren, inspireren, activeren, motiveren en innoveren. Altijd met oprechte aandacht en respect voor de mens en zijn omgeving.

Klik hier voor referenties

Op mijn blog schrijf ik over de meest uiteenlopende onderwerpen die mij interesseren en/of bezighouden. Klik hier voor een overzicht van onderwerpen en blogs.

Leren, ontwikkelen en creëren zijn belangrijke thema’s in mijn leven. Om die reden doe ik veel verschillende dingen (naast elkaar) en ontwikkel ik mij door studie, het lezen van boeken, vakbladen en wetenschappelijke artikelen.

DJ & Muziek
Tussen 1998 en 2018 was ik als radio-dj en/of (mede-)producent verbonden aan System FM, Radio Decibel (WeekendMix), Dolfijn FM Curaçao (Dance Xperience) en Radio 538 (Global Dance Chart). In 2015 bracht ik samen met T-Spoon, de bekende dance-act uit de 90’s, de track ‘Fiesta del Korsou’ uit. De track was de themesong van Floatfest 2015 op Mambo Beach Curaçao en is beschikbaar via alle populaire portals zoals Beatport, iTunes, Amazon en Spotify. Een aantal podcasts van mijn radioshows vind je hier.

Juridisch
In 2013 startte ik de website Rechtblog, een juridisch kennisportal met juridisch nieuws en blogs van juristen. Voor het advocatenplatform De Advocatenwijzer schreef ik artikelen over het arbeidsrecht, verbintenissenrecht en sociale zekerheid.

Winterdepressie
Zo’n 500.000 mensen in ons land lijden aan winterdepressie. Bij een deel hiervan zijn de klachten zodanig ernstig dat ze gevolgen hebben voor het maatschappelijk en sociaal functioneren. Vanuit mijn platform Kenniscentrum Winterdepressie deel ik mijn kennis over het onderwerp met patiënten, artsen en psychologen.

SLUIT
CLOSE