OVER MIJ

Bevlogen, ondernemend, leider, autodidact, selfmade, academische mindset, multipotentialist. Cut the crap. Ik ben een kritische, onderzoekende denker en uitvoerder, betrokken en loyaal. Zacht in de vorm, hard op de inhoud. Mijn voldoening en energie haal ik uit creëren, adviseren, inspireren, activeren, motiveren en innoveren. Altijd met oprechte aandacht en respect voor de mens en zijn omgeving.

Ik ben initiatiefnemer van het juridische platform Rechtblog.nl (met een indexering in de Koninklijke Bibliotheek van Nederland) en het Kenniscentrum Winterdepressie. Beluister mijn bijdrage met Dr. Ybe Meesters van het UMCG aan het BNR nieuwsradio programma ‘Ask me anything’ hier.

Tussen 2000 en nu heb ik kunnen bijdragen aan uiteenlopende organisaties en projecten. Als trainer, adviseur, producent, docent, vormgever, meedenker, marketeer en schrijver. Bijdragen leverde ik o.a. aan stichting Play Your Mind, Radio Decibel, Radio 538, De Advocatenwijzer, VCRA, Dolfijn FM Curaçao, Legal Loyd, College van Stralen, WNK Personeelsdiensten, Telegraaf Media Groep, Sanoma en Partner in Werk.

Klik hier voor referenties.

Op mijn blog schrijf ik over de meest uiteenlopende onderwerpen die mij interesseren waaronder (arbeids)recht, arbeidspsychologie, de arbeidsmarkt, sociale zekerheid, ondernemerschap etc.

Klik hieronder op een onderwerp voor meer informatie over mijn activiteiten.

In 2013 startte ik de website Rechtblog, een juridisch kennisportal waar veel Nederlandse advocaten aan meewerken. Voor het advocatenplatform De Advocatenwijzer schreef ik artikelen over het arbeidsrecht, verbintenissenrecht en sociale zekerheid.

Tussen 1998 en 2017 was ik betrokken bij o.a. System FM, Radio Decibel (WeekendMix) en Dolfijn FM (Dance Xperience) op Curaçao. In 2015 was ik mede-producent van Wessel van Diepens Global Dance Chart op Radio 538. Tot 2012 draaide ik in clubs en horecabedrijven.

Samen met T-Spoon, één van de populairste eurodance acts uit de 90’s, bracht ik in 2015 de track Fiesta del Korsou uit. De track was de themesong van Floatfest 2015 op Mambo Beach Curaçao en is beschikbaar via alle populaire portals zoals Beatport, iTunes, Amazon en Spotify.

Podcasts van mijn radioshows vind je hier.