Over mij

Op deze pagina stel ik mij graag aan je voor. Mijn naam is Selwyn Donia en ik ben in 1980 in Alkmaar geboren. Trefwoorden die mij goed omschrijven zijn: energiek, intrinsiek gemotiveerd, betrokken, bevlogen, authentiek, ondernemend, veelzijdig en inspirerend. Kritisch op inhoud, empathisch in vorm. Ik heb een brede interesse en kennishonger en beschouw mijzelf als een multipotentialist (slashie). Dit betekent dat ik meerdere dingen door/naast elkaar doe en mij niet beperk tot één vakgebied, functie of bezigheid. Ik kom het best tot mijn recht als ik functieoverstijgend kan werken en meerdere petten kan dragen.

Voldoening haal ik uit:

 • Vraagstukken op het gebied van:
  • Sociale zekerheid, werk & inkomen, re-integratie & verzuim
  • HR 2.0 & Talentmanagement
  • Arbeidsmarktcommunicatie & employer branding
 • ‘Sleutelen’ aan bedrijven en organisaties
 • Het geven van trainingen en lezingen
 • Webdesign & vormgeving
 • Ondernemerschap

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen, lezen (nerd alert!), experimenteren met fotografie en grafische vormgeving èn afspreken met vrienden en bekenden.

Tussen 1998 en 2017 was ik als DJ, producent en/of presentator betrokken bij System FM, Radio Decibel, Radio 538 en Dolfijn FM (Curaçao). Daarnaast stond ik als DJ in clubs en horecagelegenheden. Samen met 90’s dance-act T-spoon bracht ik in de zomer van 2015 de track ‘Fiesta del Korsou’ uit. Meer informatie over mijn radio-, muziek- en DJ-verleden vind je hier.

Op mijn weblog vind je een verzameling van blogs die onder andere betrekking hebben op werk, inkomen, arbeidsmarkt, personeel & organisatie, arbeids- & sociale zekerheidsrecht en andere onderwerpen die mij interesseren of bezig houden. Om het je makkelijk te maken vind je hier een overzicht van alle onderwerpen en kun je met één muisklik alle blogs per onderwerp bekijken. Mijn juridische stukjes vind je ook op Rechtblog en tot 2015 op De Advocatenwijzer en Legalloyd.

Tot slot ben ik initiatiefnemer van het Kenniscentrum Winterdepressie, Middenrifbreukherstellen.nl/.be en de met een AI Legal Award bekroonde website Rechtblog.

Hieronder zie je de artwork voor mijn radioprogramma’s waar ik zelf verantwoordelijk voor was. Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.

LET'S KEEP IN TOUCH

VOLG MIJ OF VOEG MIJ TOE AAN JE NETWERK