Over mij

Leuk dat je deze pagina bezoekt omdat je wat meer over mij wilt weten. Ik ben in 1980 in Alkmaar geboren en kreeg de Engelse naam Selwyn, wat vriend betekent. De achternaam Donia lijkt exotisch, maar is hartstikke Fries. Steekwoorden die bij mij passen zijn: energiek, een tikkeltje rebels, ondernemend, inspirerend, bevlogen, betrokken en veelzijdig.

ACTIVITEITEN

Sinds 2007 richt ik mij vooral op werk- en personeelsgerelateerde thema’s. Zo houd ik mij bezig met het geven van advies en ondersteuning bij vraagstukken die betrekking hebben op werk, re-integratie, arbeidsongeschiktheid, sociale zekerheid(srecht), loopbaan en het vinden en binden van talent. Daarnaast ontwikkel ik professionele websites en ben ik actief met nog enkele andere projecten zoals Arbeid & Inkomen, Recht365 en Middenrifbreukherstellen. Meer informatie vind je op deze pagina.

Mijn kennis, adviezen en inzichten deel ik graag via persoonlijke gesprekken, lezingen, trainingen, workshops en natuurlijk via mijn veelbezochte weblog dat van lezers gemiddeld een 8,7 (Net Promotor Score 2020) krijgt. Klanten waarderen vooral mijn energie, betrokkenheid, bevlogenheid, brede kennis, creativiteit en toegankelijkheid.

PERSOONLIJK

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen, experimenteren met fotografie en grafische vormgeving èn afspreken met vrienden en bekenden. Daarnaast besteed ik veel tijd aan het lezen van van boeken, vakbladen, blogs, wetenschappelijke artikelen en rechtspraak.

Radio & Media(producties)

Meer dan 15 jaar was ik als DJ, producent, vormgever en/of presentator betrokken bij radiostations als System FM, Radio Decibel, Radio 538 (Global Dance Chart) en Dolfijn FM (Curaçao en Bonaire). Op laatstgenoemde radiozender – het populairste radiostation van de Antillen – was ik samen met Wessel van Diepen en DJ Hardwell verantwoordelijk voor de danceprogrammering. Vanuit mijn eerste bedrijf ‘Selwyn Donia Producties’ produceerde ik tussen 2003 en 2009 commercials en audiovormgeving voor radiostations. Klanten waren destijds o.a. JVC, Wild FM, ID&T/SLAM FM, Sanoma, Formido en Mc Donalds.

Tot 2010 stond ik als DJ in clubs en horecagelegenheden en was ik als partner betrokken bij een horecabedrijf in Alkmaar. Samen met de 90’s dance-act T-spoon bracht ik in de zomer van 2015 de track ‘Fiesta del Korsou’ uit.

Voorkom vervelende verrassingen...

GRATIS E-BOOK

ALLES OVER DE WIA 2021

Alles wat je moet weten over de complexe WIA.

Compleet. Actueel. Duidelijk.