Over mij

Op deze pagina stel ik mij graag aan je voor. Mijn naam is Selwyn Donia en ik ben in 1980 in Alkmaar geboren. Mensen die mij goed kennen omschrijven mij als energiek en bevlogen, kritisch, authentiek, ondernemend, veelzijdig en inspirerend. Ik heb een brede interesse en kennishonger en beschouw mijzelf als een multipotentialist. Dit betekent dat ik meerdere dingen door/naast elkaar doe en mij niet beperk tot één vakgebied, functie of specialisme. Ik kom tot mijn recht als ik functieoverstijgend kan werken en meerdere petten tegelijk kan dragen.

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen, lezen (kennisjunkie), experimenteren met fotografie en grafische vormgeving en met vrienden en bekenden afspreken.

Tussen 1998 en 2017 was ik als DJ, producent en/of presentator betrokken bij System FM, Radio Decibel, Radio 538 en Dolfijn FM (Curaçao). Samen met 90’s dance-act T-spoon bracht ik in de zomer van 2015 de track ‘Fiesta del Korsou’ uit. Meer informatie over mijn radio-, muziek- en DJ-verleden vind je hier.

Op mijn weblog vind je een verzameling van blogs over de meest uiteenlopende onderwerpen. Om het je makkelijk te maken vind je hier een overzicht van alle onderwerpen en kun je met één muisklik alle blogs per onderwerp bekijken. Mijn juridische stukjes vind je ook op Rechtblog en tot 2015 op De Advocatenwijzer en Legalloyd.

Klik hier voor actuele bezigheden en projecten.

Voor onderstaande artwork was ik zelf verantwoordelijk.