Links

ARBEIDSMARKTINFORMATIE

CBS dashboard arbeidsmarkt | Actuele gegevens over de arbeidsmarkt
Arbeidsmarkt in cijfers | Handig dashboard van Intelligence Group
UWV Arbeidsmarktinformatie | Informatie over werkloosheid, kansrijke beroepen en arbeidsprognose
Dashboard skills & beroepen | Een overzicht van (soft) skills die bij beroepen horen

BEVRIENDE ADVOCATEN & mediators

Suzanne Meijers | Vakkundige, laagdrempelige en bevlogen advocaat op het gebied van arbeidsrecht
Kantoor Mr. Lammers-Sigterman | Juridisch specialist voor werkgevers (specialist bezwaar, beroep en hoger beroep in Ziektewet- en WGA-zaken)
Anneloes van Tuijn | Deskundige en zorgvuldige advocaat en mediator bestuursrecht, huurrecht en familierecht
Sabine van Paassen | Vakkundige en bevlogen arbeidsrecht advocaat en mediator (MfN-registermediator)
Charlier Consult | Mr. Lydia Charlier is MfN- en ADR- gecertificeerd (rechtbank)mediator en voormalig advocaat

PERSONEEL & ORGANISATIE

Werkdrukkompas | Het werkdrukkompas geeft inzicht in factoren rondom werkdruk
Balanskaart | De Balanskaart is een hulpstuk voor leidinggevenden en collega’s voor het verbeteren van de samenwerking met mensen met een arbeidsbeperking of tijdens de re-integratie.

COACHING & TRAINING

Feedbackfactor | Individuele coaching en teamcoaching voor particulieren en organisaties. Aangesloten bij NOBCO.


Re-integratie

2espoorcoach | Eliane van Beukering is een deskundige loopbaan- en 2e-spoorcoach en auteur
THOBS | Arbeids- en re-integratiespecialisten voor outplacement, Werkfit en Naar werk trajecten
Rapasso | Cliëntvolgsysteem voor re-integratie
Jobport | Slimme software voor re-integratieprofessionals voor coaching en matching

DIVERS

Managementboek | Mijn favoriete online boekhandel
Begrepenklachten.nl | Betaalbaar advies en ondersteuning bij (onvoldoende verklaarde) lichamelijke klachten

RADIO

Dolfijn FM | Het #1 radiostation van Curaçao en Bonaire waar ik vier jaar aan verbonden ben geweest
Radio Decibel | Commercieel radiostation waar ik zes jaar aan verbonden ben geweest


Klantervaringen

Selwyn Donia

Klantervaringen

Jacqueline

TrustPilot
Kennis van zaken, to the point, snelle reactie, zeer goede prijs/kwaliteit

Cor

TrustPilot
Selwyn heeft mijn vragen uitgebreid en in begrijpelijke taal beantwoord. Ik kreeg snel een reactie en zijn antwoorden waren toegespitst op mijn persoonlijke situatie. Nu ik beter weet hoe het allemaal werkt, neemt dat veel onzekerheid weg. Ik ga de WIA-aanvraag met een stuk meer vertrouwen tegemoet en bij nieuwe vragen neem ik zeker weer contact op!

Adriaan

TrustPilot
Nadat ik afgekeurd was waren er voor mij veel onduidelijkheden. Selwyn heeft veel van die onduidelijkheden weggenomen. Ook heeft hij geholpen om een eigen re-integratie plan te maken. Door zijn hulp kan ik nu, binnen de mogelijkheden die ik nog heb, doen wat ik leuk vind. Naast de hulp voor het plan heeft hij mij ook het vertrouwen gegeven om het plan bespreekbaar te maken met het UWV.

Stephan

TrustPilot
Ik had Selwyn gecontact voor een kleine casus van mij rondom verzuim en reïntegratie. Hij heeft mij goed en snel geholpen. Contact was snel, documentatie was goed en bondig doorgenomen en het advies was to the point met verstand van zaken.

Sven

TrustPilot
Heldere adviezen die ik na een uur ook samengevat in mijn mailbox ontving om op terug te kunnen vallen. De kosten die in rekening werden gebracht waren zeer acceptabel.

Tjibbe Coaching

TrustPilot
Wij van WerkenTijdensKanker zetten ons telkens weer in om medewerkers en bedrijven te ondersteunen in het re-integratie proces, gevolgen, en uwv issues. Selwyn geeft bevlogen zijn kennis aan ons als wij het even ook niet meer weten. Dat geeft helderheid in ons proces en feitelijke informatie aan werknemer en -gever. Iedereen weet meteen waar men aan toe is.

Saskia

TrustPilot
Ik heb zoveel vragen over de WIA en mijn situatie. De materie is zo ontzettend complex en eigenlijk kan je nergens terecht met je vragen behalve bij Selwyn. Snel, duidelijk, betrouwbaar en zeer bruikbare antwoorden op mijn vragen. Waardoor ik steeds een stapje verder kom. Op de website en in het ebook staat alles ook heel duidelijk. Ontzettend fijn dat deze informatie beschikbaar is!

Mirelle

TrustPilot
Ik gun eigenlijk iedereen die even zoekende is in “het systeem” en de te kiezen juiste richting een gesprek met Selwyn. Ik voelde mij in het eerste contact met hem direct gehoord en begrepen. Ik heb van hem zeer waardevolle adviezen gekregen die me helpen bij het kiezen van de juiste richting voor mijn persoonlijke situatie. Selwyn heeft veel kennis, inzicht en grote betrokkenheid. Dat is echt heel fijn. Zijn website geeft daarnaast zoveel aanvullende kennis en informatie. Duidelijk, helder en zonder overladen te worden. Op een vrijblijvende manier heeft hij mij ontzettend geholpen. Zijn bereikbaarheid en snelle reactie is ontzettend prettig als je met veel vragen zit.

Rijndenn

TrustPilot
Hele heldere uitleg met betrekking op de vraag. En erg snelle reactie. hele goede ervaring met Selwyn. echt aan te raden!

Patricia

TrustPilot
Ik ben bij Selwyn via mijn Advocate terecht gekomen. Daar ik na 2,5 jaar ziekte te maken kreeg met een vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding etc waar mijn Advocate mij goed in had begeleid. Echter loopt aanvraag WIA en ben ik al bij het UWV terecht gekomen. Dit werpt zoveel vragen op, daar dit niet onze materie is. Selwyn heeft een hele fijne site waar alles in duidelijke taal staat beschreven. Daarnaast heb ik hem gemaild, waar ik vrijwel direct antwoord op mijn vragen kreeg. Selwyn is empatisch en kan je geruststellen, een mooie eigenschap zeker als je zelf in een situatie bent gekomen waar je liever niet in terecht wilt komen. Ik kan Selwyn aanbevelen als je met vragen zit op sociale zekerheidswetgeving of begeleiding hierbij nodig hebt. Selwyn nogmaals bedankt voor jouw hulp! Ik hou je op de hoogte!
Meer ervaringen..
× Stuur mij een bericht