Recruiters vinden Werk.nl ineffectief en laten het massaal links liggen
Recruiters vinden Werk.nl ineffectief en laten het massaal links liggen

Uit onderzoek van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie blijkt dat recruiters UWV en zijn website Werk.nl massaal links laten liggen. Nog niet 1 op de 10 recruiters noemt UWV of Werk.nl als belangrijk voor de eigen wervingsstrategie. En van degenen die dat wel doen zegt 1 op de 3 het als (zeer) ineffectief te beschouwen, tegen 1 op de 4 die het (zeer) effectief noemt. Liever zetten recruiters in op social media zoals Linked In, ook al leidt dat niet altijd tot het aantrekken van (kwalitatief goede) kandidaten.

Het hele rapport vind je hier.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties