[BOEKENTIP] In 10 stappen een succesvolle 2e-spoorcoach
[BOEKENTIP] In 10 stappen een succesvolle 2e-spoorcoach

Afgelopen week verscheen het boek ‘In 10 stappen een succesvolle 2e-spoorcoach’ van sociaal bedrijfskundig adviseur, loopbaan- en 2e-spooorcoach Eliane van Beukering. Ik ontving een exemplaar en ben er erg enthousiast over. Het boek besteedt aandacht aan alle facetten van re-integratie tweede spoor. Van Beukering legt in duidelijke stappen uit hoe je zo’n traject kunt (en moet) vormgeven en waarop je moet letten met betrekking tot wet- en regelgeving en het UWV (mocht het tot een WIA-aanvraag komen). Met zijn 121 pagina’s is ‘In 10 stappen een succesvolle 2e-spoorcoach’ niet dik maar toch compleet en leest het lekker weg.

Ondanks dat het boek zich primair richt op de begeleiders van dit soort trajecten vind ik het boek ook nuttig voor juristen arbeidsrecht/sociale zekerheidsrecht en werknemers en werkgevers. Tweede spoor trajecten zijn immers trajecten die niet zelden voor veel onduidelijkheid, weerstand of (juridische) problemen zorgen. Met de kennis uit dit boek kunnen problemen en ruis worden voorkomen. Vijf sterren!

In 10 stappen een succesvolle 2e-spoorcoach kost €17,50 en is te bestellen via deze website. Ook kun je hier gratis het eerste hoofdstuk lezen.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voorkom vervelende verrassingen...

GRATIS E-BOOK

ALLES OVER DE WIA 2021

Alles wat je moet weten over de complexe WIA.

Compleet. Actueel. Duidelijk.

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?