UWV past werkwijze aanvraag deskundigenoordeel aan
UWV past werkwijze aanvraag deskundigenoordeel aan

UWV heeft de werkwijze voor het aanvragen van een deskundigenoordeel aangepast. Voorheen was het vaak onduidelijk of een werknemer cq. werkgever een deskundigenoordeel had aangevraagd. Dat is door de nieuwe werkwijze verholpen.

Kopie aanvraag

Vanaf nu ontvangt de werkgever – als een werknemer een deskundigenoordeel heeft aangevraagd – een kopie van de door de werknemer ingevulde aanvraagformulier en de bijlagen. Vraagt de werkgever een deskundigenoordeel aan? Dan krijgt de werknemer hier bericht over met een kopie van de aanvraag. Door deze nieuwe werkwijze kunnen werkgevers en werknemers beter op het standpunt dat de ander heeft ingenomen reageren.

Medische gegevens

Uiteraard worden de door werknemers verstrekte medische gegevens niet met werkgevers gedeeld.

Wil je meer weten over het deskundigenoordeel? Klik dan hier.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voorkom vervelende verrassingen...

GRATIS E-BOOK

ALLES OVER DE WIA 2021

Alles wat je moet weten over de complexe WIA.

Compleet. Actueel. Duidelijk.