Hoe de verzorgingsstaat mensen niet langer helpt, maar in de problemen brengt
Hoe de verzorgingsstaat mensen niet langer helpt, maar in de problemen brengt

Wie problemen in zijn of haar leven ervaart vindt helaas niet altijd de juiste hulp. Door o.a. de toegenomen bureaucratie, digitalisering, juridisering ende  wachtlijsten in de GGZ ontstaan er voor veel mensen opstapelende problemen. In de moderne verzorgingsstaat wordt je probleem een reden om je uit te sluiten van een oplossing. “Hoe dieper je in de shit zit, hoe moeilijker het is om hulp te krijgen. Het recht is steeds vaker iets wat je moet halen. Het komt al lang niet meer naar je toe. Je moet loketten aflopen, formulieren invullen, intakegesprekken voeren.”, schrijft Jesse Frederik in dit prikkelende artikel op De Correspondent.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voorkom vervelende verrassingen...

GRATIS E-BOOK

ALLES OVER DE WIA 2021

Alles wat je moet weten over de complexe WIA.

Compleet. Actueel. Duidelijk.