Analyse inzake stijgende WIA-instroom en Ziektewetlasten (ZW)
Analyse inzake stijgende WIA-instroom en Ziektewetlasten (ZW)

Als gevolg van de motie Van Brenk en Van Dijk heeft minister Koolmees onderzoek gedaan naar de stijgende WIA-instroom. Dit onderzoek is afgerond. Op 17 december heeft de minister de Tweede Kamer per brief hierover geïnformeerd. Op basis van de analyse ziet de minister geen noodzaak tot het treffen van maatregelen met betrekking tot de WIA.

De brief en de hierbij horende onderzoeksgegevens kun je hier teruglezen.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Ik help werknemers, werkgevers en/of uitkeringsgerechtigden met eerstelijns vraagstukken op het gebied van werk, personeel, arbeidsongeschiktheid (re-integratie) en sociale zekerheid • Spreker & trainer
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Ik help werknemers, werkgevers en/of uitkeringsgerechtigden met eerstelijns vraagstukken op het gebied van werk, personeel, arbeidsongeschiktheid (re-integratie) en sociale zekerheid • Spreker & trainer

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties