Analyse inzake stijgende WIA-instroom en Ziektewetlasten (ZW)
Analyse inzake stijgende WIA-instroom en Ziektewetlasten (ZW)

Als gevolg van de motie Van Brenk en Van Dijk heeft minister Koolmees onderzoek gedaan naar de stijgende WIA-instroom. Dit onderzoek is afgerond. Op 17 december heeft de minister de Tweede Kamer per brief hierover geïnformeerd. Op basis van de analyse ziet de minister geen noodzaak tot het treffen van maatregelen met betrekking tot de WIA.

De brief en de hierbij horende onderzoeksgegevens kun je hier teruglezen.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig ondernemer sinds 2003 • Trainer • Spreker • Kennispartner voor werkgevers, werknemers en uitkeringsgerechtigden • Arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid(srecht) • Personeel vinden en binden • Loopbaan en ondersteuning naar werk • Pleit voor een talentgedreven i.p.v. diplomagedreven arbeidsmarkt
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig ondernemer sinds 2003 • Trainer • Spreker • Kennispartner voor werkgevers, werknemers en uitkeringsgerechtigden • Arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid(srecht) • Personeel vinden en binden • Loopbaan en ondersteuning naar werk • Pleit voor een talentgedreven i.p.v. diplomagedreven arbeidsmarkt

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?