Nu te koop: ‘Geen gedoe met personeel’ van advocaat arbeidsrecht Suzanne Meijers. Het boek/naslag voor ondernemers over arbeidsrecht dat je een hoop hoofdpijn, ellende en geld kan besparen! Meer informatie of kopen vind/doe je hier.

Podcast Meesterwerk over hoogbegaafdheid
Podcast Meesterwerk over hoogbegaafdheid

In de podcast Meesterwerk van Jan Jaap Hubeek is enkele keren aandacht besteed aan hoogbegaafdheid. Samen met Annet Stegeman verkent hij in een aantal podcasts de wereld van kansen, belemmeringen, ingewikkeldheden en mogelijkheden bij hoogbegaafdheid. Hiervoor spreken zij met kinderen, ouders, onderzoekers en begeleiders. Hieronder heb ik de episodes opgesomd.

Podcast: Dolores Leeuwin
Podcast: 11 jaar én naar 3 Gymnasium
Podcast: Hoogbegaafdheid vanuit wetenschappelijk perspectief
Podcast: Hoogbegaafdheid in relatie tot ons onderwijssysteem
Podcast: Hyperhoogbegaafdheid met Femke Hovinga
Podcast: Colette van Triest

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Ondernemer sinds 2003 • Kennisdeler en -partner op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en personeel & organisatie
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Ondernemer sinds 2003 • Kennisdeler en -partner op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en personeel & organisatie

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties