Nu te koop: ‘Geen gedoe met personeel’ van advocaat arbeidsrecht Suzanne Meijers. Het boek/naslag voor ondernemers over arbeidsrecht dat je een hoop hoofdpijn, ellende en geld kan besparen! Meer informatie of kopen vind/doe je hier.

Ministerie van SZW lanceert kennisdocument over premiedifferentiatie WW
Ministerie van SZW lanceert kennisdocument over premiedifferentiatie WW

Het ministerie van SZW heeft voor werkgevers een kennisdocument beschikbaar gesteld die betrekking heeft op de premiedifferentiatie WW. Sinds dit jaar en met de komst van de Wet arbeidsmarkt in balans is de vorm van het contract – vast of flexibel – leidend voor de hoogte van de WW-premie. Ook is met de nieuwe vorm van premiedifferentiatie WW de hoogte van de WW-premie niet meer afgeleid van de sector en de risicopremiegroep waarin de werkgever actief is. Voor werkgevers blijkt het in de praktijk niet altijd helemaal duidelijk te zijn wat op hen van toepassing is, vandaar dit kennisdocument die je hieronder kunt downloaden.

Kennisdocument Premiedifferentiatie WW (9 downloads)

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Ondernemer sinds 2003 • Kennisdeler en -partner op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en personeel & organisatie
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Ondernemer sinds 2003 • Kennisdeler en -partner op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en personeel & organisatie

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties