[Handige rekentool] Berekening premie Werkhervattingskas 2021
[Handige rekentool] Berekening premie Werkhervattingskas 2021

Iedere arbeidsongeschikte werknemer die tot de WIA-WGA wordt toegelaten betekent een premiestijging voor de werkgever. Afhankelijk van de omstandigheden (bijv. bedrijfsgrootte) kan het om behoorlijke bedragen gaan. Ben jij als werkgever geen eigenrisicodrager voor de Ziektewet en WIA-WGA en wil je de gedifferentieerde premie (Whk) voor 2021 berekenen? Dan kun je gebruik maken van deze handige rekentool van Wijzer in Verzuim. De tool werkt in Chrome, Microsoft Edge en Firefox.

Tags

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voorkom vervelende verrassingen...

GRATIS E-BOOK

ALLES OVER DE WIA 2022

Alles wat je moet weten over de complexe WIA.

Compleet. Actueel. Duidelijk.