[Handige rekentool] Berekening premie Werkhervattingskas 2021
[Handige rekentool] Berekening premie Werkhervattingskas 2021

Iedere arbeidsongeschikte werknemer die tot de WIA-WGA wordt toegelaten betekent een premiestijging voor de werkgever. Afhankelijk van de omstandigheden (bijv. bedrijfsgrootte) kan het om behoorlijke bedragen gaan. Ben jij als werkgever geen eigenrisicodrager voor de Ziektewet en WIA-WGA en wil je de gedifferentieerde premie (Whk) voor 2021 berekenen? Dan kun je gebruik maken van deze handige rekentool van Wijzer in Verzuim. De tool werkt in Chrome, Microsoft Edge en Firefox.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en HR • Grafisch vormgever en webdesigner • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire)
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en HR • Grafisch vormgever en webdesigner • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire)

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WHITEPAPER WIA

Download mijn gratis whitepaper en lees alles over de keuring, bezwaar maken, arbeidsongeschiktheid en de verschillende WIA-uitkeringen.