Nu te koop: ‘Geen gedoe met personeel’ van advocaat arbeidsrecht Suzanne Meijers. Het boek/naslag voor ondernemers over arbeidsrecht dat je een hoop hoofdpijn, ellende en geld kan besparen! Meer informatie of kopen vind/doe je hier.

[Handige rekentool] Berekening premie Werkhervattingskas 2021
[Handige rekentool] Berekening premie Werkhervattingskas 2021

Iedere arbeidsongeschikte werknemer die tot de WIA-WGA wordt toegelaten betekent een premiestijging voor de werkgever. Afhankelijk van de omstandigheden (bijv. bedrijfsgrootte) kan het om behoorlijke bedragen gaan. Ben jij als werkgever geen eigenrisicodrager voor de Ziektewet en WIA-WGA en wil je de gedifferentieerde premie (Whk) voor 2021 berekenen? Dan kun je gebruik maken van deze handige rekentool van Wijzer in Verzuim. De tool werkt in Chrome, Microsoft Edge en Firefox.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Ondernemer sinds 2003 • Kennisdeler en -partner op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en personeel & organisatie
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Ondernemer sinds 2003 • Kennisdeler en -partner op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en personeel & organisatie

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WHITEPAPER WIA

Download mijn gratis whitepaper en lees alles over de keuring, bezwaar maken, arbeidsongeschiktheid en de verschillende WIA-uitkeringen.