“Breng de arbeidsdeskundige terug onder het afgeleid beroepsgeheim”
“Breng de arbeidsdeskundige terug onder het afgeleid beroepsgeheim”

Verzekeringsarts en jurist Jim Faas (aanrader om te volgen op Twitter) pleit ervoor om arbeidskundigen onder het afgeleid beroepsgeheim te plaatsen. Hij ziet veel voordelen waaronder minder bureaucratie en een betere dienstverlening voor de klant. Ik vind zijn idee, als blog geplaatst op de website van Medisch Contact, een verademing. Vorm zelf een oordeel en lees zijn blog hier.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en HR • Grafisch vormgever en webdesigner • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire)
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en HR • Grafisch vormgever en webdesigner • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire)

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WHITEPAPER WIA

Download mijn gratis whitepaper en lees alles over de keuring, bezwaar maken, arbeidsongeschiktheid en de verschillende WIA-uitkeringen.