[Literatuur] De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies

Wil je betrouwbare informatie over hoogbegaafdheid en heb je niet de tijd of zin om een dik boek te lezen? Dan is ‘De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies’ een aanrader. Dit pocketboekje loodst je door de meest recente wetenschappelijke kennis over de levensloop van hoogbegaafden. ‘De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies’ telt 168 pagina’s en is geschreven door levenslooppsycholoog Janet van Horssen-Sollie die wetenschappelijk onderzoek doet naar de levensloop van hoogbegaafden.

Ik vind het boekje een aanrader voor iedereen die meer wil weten over wat hoogbegaafdheid is, hoe je het herkent en voor welke uitdagingen hoogbegaafden (soms) komen te staan. Daarnaast is het boekje een nuttig naslagwerk voor re-integratieprofessionals, verzekerings- en bedrijfsartsen, psychologen, huisartsen, werkgevers en familieleden van een hoogbegaafde.

De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies is nu leverbaar en kost €9,99.

Klik hier voor meer informatie of om het boek te kopen

Inhoud

Inleiding
Hoofdstuk 1: Wanneer ben je hoogbegaafd?
Hoofdstuk 2: De plank misslaan
Hoofdstuk 3: Hoogbegaafde baby’s en peuters
Hoofdstuk 4: Hoogbegaafde basisschoolkinderen
Hoofdstuk 5: Hoogbegaafde pubers
Hoofdstuk 6: Hoogbegaafde jongvolwassenen
Hoofdstuk 7: Hoogbegaafde volwassenen
Hoofdstuk 8: Hoogbegaafde senioren
Hoofdstuk 9: Talentontwikkeling
Hoofdstuk 10: Tien steekhoudende ideeën over
Index

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler & 1e lijnsadviseur op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid en HR • Grafisch vormgever en webdesigner • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire)

Wellicht vind je dit ook interessant!

NIEUWSBRIEF

Ik houd je graag op de hoogte van nieuwe blogs en relevantie informatie. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief.

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Beloofd!

Selwyn is net zo'n vakidioot als ik. Het leuke is dat onze vakgebieden elkaar goed aanvullen. Zo legt hij bijvoorbeeld sociale zekerheidsrechtvraagstukken helder en - ook voor de niet-jurist - op een prettige manier uit. Ik bewonder zijn energie en bevlogenheid.

Advocaat arbeidsrecht

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?

VOLG MIJ OF VOEG MIJ TOE AAN JE NETWERK