De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies
[Literatuur] De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies
De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies
[Literatuur] De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies

Wil je betrouwbare informatie over hoogbegaafdheid en heb je niet de tijd of zin om een dik boek te lezen? Dan is ‘De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies’ een aanrader. Dit pocketboekje loodst je door de meest recente wetenschappelijke kennis over de levensloop van hoogbegaafden. ‘De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies’ telt 168 pagina’s en is geschreven door levenslooppsycholoog Janet van Horssen-Sollie die wetenschappelijk onderzoek doet naar de levensloop van hoogbegaafden.

Ik vind het boekje een aanrader voor iedereen die meer wil weten over wat hoogbegaafdheid is, hoe je het herkent en voor welke uitdagingen hoogbegaafden (soms) komen te staan. Daarnaast is het boekje een nuttig naslagwerk voor re-integratieprofessionals, verzekerings- en bedrijfsartsen, psychologen, huisartsen, werkgevers en familieleden van een hoogbegaafde.

De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies is nu leverbaar en kost €9,99.

Klik hier voor meer informatie of om het boek te kopen

Inhoud

Inleiding
Hoofdstuk 1: Wanneer ben je hoogbegaafd?
Hoofdstuk 2: De plank misslaan
Hoofdstuk 3: Hoogbegaafde baby’s en peuters
Hoofdstuk 4: Hoogbegaafde basisschoolkinderen
Hoofdstuk 5: Hoogbegaafde pubers
Hoofdstuk 6: Hoogbegaafde jongvolwassenen
Hoofdstuk 7: Hoogbegaafde volwassenen
Hoofdstuk 8: Hoogbegaafde senioren
Hoofdstuk 9: Talentontwikkeling
Hoofdstuk 10: Tien steekhoudende ideeën over
Index

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig ondernemer sinds 2003 • Trainer • Spreker • Kennispartner voor werkgevers, werknemers en uitkeringsgerechtigden • Arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid(srecht) • Personeel vinden en binden • Loopbaan en ondersteuning naar werk • Pleit voor een talentgedreven i.p.v. diplomagedreven arbeidsmarkt
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig ondernemer sinds 2003 • Trainer • Spreker • Kennispartner voor werkgevers, werknemers en uitkeringsgerechtigden • Arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid(srecht) • Personeel vinden en binden • Loopbaan en ondersteuning naar werk • Pleit voor een talentgedreven i.p.v. diplomagedreven arbeidsmarkt

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?