[Podcast] De andere dokter: bedrijfsarts en verzekeringsarts
[Podcast] De andere dokter: bedrijfsarts en verzekeringsarts

Vanaf deze week vertellen verzekerings- en bedrijfsartsen over hun vak en hun drijfveren in de nieuwe podcast ‘De andere dokter’. De podcast is onderdeel van een nieuwe campagne die geneeskundestudenten informeert over hun carrièremogelijkheden op het gebied van arbeid en gezondheid. In deze aflevering komen een bedrijfsarts en verzekeringsarts in opleiding aan het woord.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en HR • Grafisch vormgever en webdesigner • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire)
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en HR • Grafisch vormgever en webdesigner • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire)

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WHITEPAPER WIA

Download mijn gratis whitepaper en lees alles over de keuring, bezwaar maken, arbeidsongeschiktheid en de verschillende WIA-uitkeringen.