[Podcast] De andere dokter: bedrijfsarts en verzekeringsarts

Vanaf deze week vertellen verzekerings- en bedrijfsartsen over hun vak en hun drijfveren in de nieuwe podcast ‘De andere dokter’. De podcast is onderdeel van een nieuwe campagne die geneeskundestudenten informeert over hun carrièremogelijkheden op het gebied van arbeid en gezondheid. In deze aflevering komen een bedrijfsarts en verzekeringsarts in opleiding aan het woord.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid en HR • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao)

Wellicht vind je dit ook interessant!

Vond je dit artikel interessant en wil je nieuwe blogs in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan hieronder en ik houd je op de hoogte van actuele blogs. Geef ook aan over welke onderwerpen je nieuwe artikelen wil ontvangen. Klik hier voor de privacy verklaring.

WHITEPAPER WIA

Download mijn gratis whitepaper en lees alles over de keuring, bezwaar maken, arbeidsongeschiktheid en de verschillende WIA-uitkeringen.

Je kunt het bestand direct downloaden, ik verzamel geen e-mailadressen...

LET'S KEEP IN TOUCH

VOLG MIJ OF VOEG MIJ TOE AAN JE NETWERK