Huidige stand van zaken & kansen op de arbeidsmarkt (april 2020)
Huidige stand van zaken & kansen op de arbeidsmarkt (april 2020)

De arbeidsmarkt begint om te slaan: we gaan van een werknemersmarkt naar een werkgeversmarkt. Het aantal vacatures is sinds week 2 van dit jaar met meer dan 20% afgenomen. Kortom: de arbeidsmarktkansen zijn door de bank genomen aan het afnemen en zullen de komende tijd verder afnemen. Bekijk onderstaande video van Jobdigger, OnRecruit en de Intelligence Group voor de huidige stand van zaken en kansen op de arbeidsmarkt (april 2020).

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties