Universiteit Leiden doet onderzoek naar veerkracht en gezondheid hoogbegaafden
Universiteit Leiden doet onderzoek naar veerkracht en gezondheid hoogbegaafden

Mensen verschillen in de mate waarin ze veerkrachtig zijn. Sommige mensen zijn mentaal veerkrachtiger dan anderen. Dat is bij hoogbegaafden niet anders. In samenwerking met het IHBV is het Instituut Psychologie, Gezondheids- en Medische Psychologie van de Universiteit Leiden een longitudinaal onderzoek gestart naar de relatie tussen veerkracht en ervaren gezondheid onder hoogbegaafde volwassenen.

Wil je aan het onderzoek meedoen? Klik dan hier.

Heb je vragen of opmerkingen over het onderzoek, neem dan contact op met  dr. Véronique De Gucht (degucht@fsw.leidenuniv.nl) of met de IHBV-projectleider onderzoek dr. Esther Backbier (estherbackbier@ihbv.nl).

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Ik help werknemers, werkgevers en/of uitkeringsgerechtigden met eerstelijns vraagstukken op het gebied van werk, personeel, arbeidsongeschiktheid (re-integratie) en sociale zekerheid • Spreker & trainer
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Ik help werknemers, werkgevers en/of uitkeringsgerechtigden met eerstelijns vraagstukken op het gebied van werk, personeel, arbeidsongeschiktheid (re-integratie) en sociale zekerheid • Spreker & trainer

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties