Universiteit Leiden doet onderzoek naar veerkracht en gezondheid hoogbegaafden

Mensen verschillen in de mate waarin ze veerkrachtig zijn. Sommige mensen zijn mentaal veerkrachtiger dan anderen. Dat is bij hoogbegaafden niet anders. In samenwerking met het IHBV is het Instituut Psychologie, Gezondheids- en Medische Psychologie van de Universiteit Leiden een longitudinaal onderzoek gestart naar de relatie tussen veerkracht en ervaren gezondheid onder hoogbegaafde volwassenen.

Wil je aan het onderzoek meedoen? Klik dan hier.

Heb je vragen of opmerkingen over het onderzoek, neem dan contact op met  dr. Véronique De Gucht (degucht@fsw.leidenuniv.nl) of met de IHBV-projectleider onderzoek dr. Esther Backbier (estherbackbier@ihbv.nl).

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid en HR • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao)

Wellicht vind je dit ook interessant!

Vond je dit artikel interessant en wil je nieuwe blogs in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan hieronder en ik houd je op de hoogte van actuele blogs. Geef ook aan over welke onderwerpen je nieuwe artikelen wil ontvangen. Klik hier voor de privacy verklaring.

LET'S KEEP IN TOUCH

VOLG MIJ OF VOEG MIJ TOE AAN JE NETWERK