Universiteit Leiden doet onderzoek naar veerkracht en gezondheid hoogbegaafden

Mensen verschillen in de mate waarin ze veerkrachtig zijn. Sommige mensen zijn mentaal veerkrachtiger dan anderen. Dat is bij hoogbegaafden niet anders. In samenwerking met het IHBV is het Instituut Psychologie, Gezondheids- en Medische Psychologie van de Universiteit Leiden een longitudinaal onderzoek gestart naar de relatie tussen veerkracht en ervaren gezondheid onder hoogbegaafde volwassenen.

Wil je aan het onderzoek meedoen? Klik dan hier.

Heb je vragen of opmerkingen over het onderzoek, neem dan contact op met  dr. Véronique De Gucht (degucht@fsw.leidenuniv.nl) of met de IHBV-projectleider onderzoek dr. Esther Backbier (estherbackbier@ihbv.nl).

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen ondernemende generalist op sneakers • Kennisdeler werk & inkomen/re-integratie/personeel & organisatie/WIA • @rechtblogNL (AI Legal Award 2019) • Libido sciendi • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao)

Vond je dit artikel interessant en wil je nieuwe blogs in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan hieronder en ik houd je op de hoogte van actuele blogs. Geef ook aan over welke onderwerpen je nieuwe artikelen wil ontvangen. Klik hier voor de privacy verklaring.

WHITEPAPER WIA

Download mijn whitepaper over de wia waarin ik deze complexe wet uitleg. Ik besteed in begrijpelijke taal aandacht aan de WIA-keuring, uitkering en regelgeving.​