Universiteit Leiden doet onderzoek naar veerkracht en gezondheid hoogbegaafden

Mensen verschillen in de mate waarin ze veerkrachtig zijn. Sommige mensen zijn mentaal veerkrachtiger dan anderen. Dat is bij hoogbegaafden niet anders. In samenwerking met het IHBV is het Instituut Psychologie, Gezondheids- en Medische Psychologie van de Universiteit Leiden een longitudinaal onderzoek gestart naar de relatie tussen veerkracht en ervaren gezondheid onder hoogbegaafde volwassenen.

Wil je aan het onderzoek meedoen? Klik dan hier.

Heb je vragen of opmerkingen over het onderzoek, neem dan contact op met  Dr. Véronique De Gucht (degucht@fsw.leidenuniv.nl) of met de IHBV-projectleider onderzoek Dr. Esther Backbier (estherbackbier@ihbv.nl).

Vond je dit artikel interessant en wil je nieuwe blogs in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan hieronder en ik houd je op de hoogte van actuele blogs. Geef ook aan over welke onderwerpen je nieuwe artikelen wil ontvangen. Klik hier voor de privacy verklaring.

ZIEKE WERKNEMER?

Download mijn gratis whitepaper verzuim & re-integratie (update 2020) met alle belangrijke basiskennis en regel- en wetgeving. Actueel en bondig.