Misverstanden over hoogbegaafde kinderen
Misverstanden over hoogbegaafde kinderen

Hoogbegaafden zijn toch einzelgangers die niet sociaal zijn, die altijd hoge cijfers halen en met wie het voor de wind gaat? Of toch niet. Auteur Suzanne Muis vertelt over misverstanden rond hoogbegaafde kinderen.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Ik help werknemers, werkgevers en/of uitkeringsgerechtigden met eerstelijns vraagstukken op het gebied van werk, personeel, arbeidsongeschiktheid (re-integratie) en sociale zekerheid • Spreker & trainer
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Ik help werknemers, werkgevers en/of uitkeringsgerechtigden met eerstelijns vraagstukken op het gebied van werk, personeel, arbeidsongeschiktheid (re-integratie) en sociale zekerheid • Spreker & trainer

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties