Nu te koop: ‘Geen gedoe met personeel’ van advocaat arbeidsrecht Suzanne Meijers. Het boek/naslag voor ondernemers over arbeidsrecht dat je een hoop hoofdpijn, ellende en geld kan besparen! Meer informatie of kopen vind/doe je hier.

Via deze kanalen oriënteren (latent) werkzoekenden zich op een (nieuwe) baan
Via deze kanalen oriënteren (latent) werkzoekenden zich op een (nieuwe) baan

Hoe oriënteren (latent) werkzoekenden zich op een baan? Vooral via vacaturesites, netwerk en social media blijkt uit het Arbeidsmarkt Gedragsonderzoek 2018 van de Intelligence Group. Sites van bedrijven, het UWV en de krant worden relatief weinig gebruikt. Online is Indeed de populairste vacaturesite, gevolgd door Linked In en de Nationale Vacaturebank. Kijkende naar leeftijd dan valt op dat 50-plussers vaker gebruik maken van traditionele media in de zoektocht naar een baan. In vergelijking met andere leeftijdsgroepen raadplegen 50-plussers vaker traditionele media zoals vakbladen en tijdschriften, dagbladen of huis-aan-huisbladen.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Ondernemer sinds 2003 • Kennisdeler en -partner op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en personeel & organisatie
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Ondernemer sinds 2003 • Kennisdeler en -partner op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en personeel & organisatie

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties