Fatsoenlijk werk: De werkgever aan zet
Fatsoenlijk werk: De werkgever aan zet

Nederland heeft zo’n 230.000 werkende armen. Zij hebben minder dan €1135 netto per maand te besteden. Het overgrote deel van deze groep werkt voor een werkgever. Hoe kunnen werkgevers, gemeente, werknemers en ondernemers gezamenlijk zorgen dat werk loont? Hoe pakken we het probleem van werkende armen aan. Kijk mee naar dit interessante debat in De Balie in Amsterdam.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig en bevlogen ondernemer sinds 2003 • Deskundig in arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties