Overzicht kansberoepen 2018
Overzicht kansberoepen 2018

De arbeidsmarkt is dynamisch. Banen die tien haar geleden voor het oprapen lagen zijn nu nog nauwelijks te vinden. Het is dus goed om kennis te hebben van de arbeidsmarkt en met name van de baankansen als je besluit om een opleiding te gaan volgen of een andere baan te zoeken. Een handige bron voor baankansen is het UWV, dat regelmatig publicaties doet met betrekking tot dit thema. Hieronder kun je de publicaties downloaden.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennisdeler & -partner arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennisdeler & -partner arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties