24/10/2018

Kandidaten solliciteren vroeg in de week en andere statistieken…

Onderzoek, gebaseerd op 4,5 miljoen vacatures in Engeland en Amerika, laat zien dat de meeste mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan vroeg in de week solliciteren. Ook blijkt dat mannen sneller op een vacature reageren dan vrouwen en dat vacatures die niet langer dan 300 woorden bevatten op meer reacties kunnen rekenen. Meer leuke weetjes over dit onderzoek vind je hierGeef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op ''toestaan cookies" om de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Deze website gebruikt cookies voor functionele en analytische doeleinden en om het mogelijk te maken content via social media te delen.

Sluiten