Waarom halen zoveel hoogbegaafden geen diploma
Waarom halen zoveel hoogbegaafden geen diploma

Je zou denken dat voor mensen met een hoog IQ alles vanzelf gaat en dat ze het goed zouden doen op school. Toch hebben veel hoogbegaafden moeite met school en halen er veel géén diploma. Prof. dr. ir. Kathleen Venderickx legt in onderstaande college uit waarom mensen met een hoog IQ net zoveel begeleiding nodig hebben als mensen met een IQ van 65.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en HR • Grafisch vormgever en webdesigner • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire)
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid(srecht) en HR • Grafisch vormgever en webdesigner • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire)

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties