Waarom halen zoveel hoogbegaafden geen diploma?
Waarom halen zoveel hoogbegaafden geen diploma?

Je zou denken dat voor mensen met een hoog IQ alles vanzelf gaat en dat ze het goed zouden doen op school. Toch hebben veel hoogbegaafden moeite met school en halen er veel géén diploma. Prof. dr. ir. Kathleen Venderickx legt in onderstaande college uit waarom mensen met een hoog IQ net zoveel begeleiding nodig hebben als mensen met een IQ van 65.

Tags

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler arbeids-, re-integratie-, sociale zekerheids- en personeelsvraagstukken • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm • Eigenaar van Recht365.nl en Middenrifbreukherstellen.nl • Partner www.arbeideninkomen.nl

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties