Einde Dolfijn FM Dance Xperience (Curaçao/Bonaire)

Na lang wikken en wegen heb ik besloten te stoppen met het maken van radioprogramma’s en nieuwe wegen in te slaan. Dat betekent dat er per september een einde komt aan mijn radioprogramma op Dolfijn FM, het populairste en professioneelste radiostation van Curaçao en Bonaire. Sinds 2013 ben ik hier samen met Wessel van Diepen en Hardwell verantwoordelijk voor de zaterdagavondprogrammering. Na bijna twintig jaar radio gemaakt te hebben in binnen- en buitenland houd ik het voor gezien. Mijn uren tussen 21-23 uur zullen worden opgevuld door Dennis Ruyer en zijn Dance Department, dat in Nederland op Radio 538 wordt uitgezonden.

Tijdens de Dolfijn FM Dance Xperience hoor je de beste dance-, edm-, club- en trancetracks naadloos aan elkaar gemixt. In het tweede uur is er wekelijks een gastmix te horen van nationale en internationale DJ’s zoals Lucas & Steve, Armin van Buuren, Peter Luts, Shapeshifters, Martijn ten Velden, Gragor Salto, Chuckie, Blasterjaxx en Vato Gonzalez.

De vormgeving van het programma is uniek, niemand minder dan John B. Wells is exclusief als voice-over aan de show verbonden. Zijn diepe stem ken je waarschijnlijk van ID&T’s Sensation.

De studio van Dolfijn FM bevindt zich op Mambo Beach Curacao
De studio van Dolfijn FM op Mambo Beach Curaçao (Willemstad)

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen ondernemende generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid en HR • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao)

Vond je dit artikel interessant en wil je nieuwe blogs in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan hieronder en ik houd je op de hoogte van actuele blogs. Geef ook aan over welke onderwerpen je nieuwe artikelen wil ontvangen. Klik hier voor de privacy verklaring.

LET'S KEEP IN TOUCH

VOLG MIJ OF VOEG MIJ TOE AAN JE NETWERK