Einde Decibel WeekendMix in zicht

Over enkele weken draai ik mijn laatste show op Radio Decibel. De reden hiervoor is dat de eigenaren van Decibel hebben besloten om het station voortaan te laten produceren door Radio NL in Friesland. Dit betekent dat alle programma’s – inclusief de Decibel WeekendMix – stoppen en alle DJ’s van de zender verdwijnen. Het radiostation gaat over enkele weken verder als non-stop muziekstation.

Ik heb een leuke tijd gehad bij Decibel en ben blij met de kansen en ruimte die ik van de eigenaren kreeg om in alle vrijheid mijn programma’s te maken.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler & 1e lijnsadviseur op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid en HR • Grafisch vormgever en webdesigner • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire)

Wellicht vind je dit ook interessant!

NIEUWSBRIEF

Ik houd je graag op de hoogte van nieuwe blogs en relevantie informatie. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief.

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Beloofd!

Selwyn is net zo'n vakidioot als ik. Het leuke is dat onze vakgebieden elkaar goed aanvullen. Zo legt hij bijvoorbeeld sociale zekerheidsrechtvraagstukken helder en - ook voor de niet-jurist - op een prettige manier uit. Ik bewonder zijn energie en bevlogenheid.

Advocaat arbeidsrecht

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?

VOLG MIJ OF VOEG MIJ TOE AAN JE NETWERK