Einde Decibel WeekendMix in zicht

Over enkele weken draai ik mijn laatste show op Radio Decibel. De reden hiervoor is dat de eigenaren van Decibel hebben besloten om het station voortaan te laten produceren door Radio NL in Friesland. Dit betekent dat alle programma’s – inclusief de Decibel WeekendMix – stoppen en alle DJ’s van de zender verdwijnen. Het radiostation gaat over enkele weken verder als non-stop muziekstation.

Ik heb een leuke tijd gehad bij Decibel en ben blij met de kansen en ruimte die ik van de eigenaren kreeg om in alle vrijheid mijn programma’s te maken.

Vond je dit artikel interessant en wil je nieuwe blogs in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan hieronder en ik houd je op de hoogte van actuele blogs. Geef ook aan over welke onderwerpen je nieuwe artikelen wil ontvangen. Klik hier voor de privacy verklaring.

ZIEKE WERKNEMER?

Download mijn gratis whitepaper verzuim & re-integratie (update 2020) met alle belangrijke basiskennis en regel- en wetgeving. Actueel en bondig.