Aandacht voor Rechtblog tijdens advocatencongres AdvoLive 2015

Tijdens het vorige week gehouden advocatenevenement AdvoLive van het bijna 100-jarige Advocatenblad gaf Erik Jan Bolsius van Jurist in Communicatie een workshop over het nut van bloggen. Ik ben er enorm trots op dat Erik Jan mijn juridisch platform Rechtblog als voorbeeld gebruikte tijdens zijn vlammende betoog.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen ondernemende generalist op sneakers • Libido sciendi • Kennisdeler op het gebied van werk & inkomen, verzuim/re-integratie, sociale zekerheid en HR • Voormalig DJ Radio Decibel & Dolfijn FM (Curaçao)

Vond je dit artikel interessant en wil je nieuwe blogs in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan hieronder en ik houd je op de hoogte van actuele blogs. Geef ook aan over welke onderwerpen je nieuwe artikelen wil ontvangen. Klik hier voor de privacy verklaring.

LET'S KEEP IN TOUCH

VOLG MIJ OF VOEG MIJ TOE AAN JE NETWERK