Aandacht voor Rechtblog in het Advocatenblad
Aandacht voor Rechtblog in het Advocatenblad

Zo’n 1,5 jaar geleden startte ik de juridische website Rechtblog.nl. Op de website verschijnt bijna dagelijks juridisch nieuws aangevuld met blogs van juristen en advocaten. De site wordt steeds bekender, het aantal bezoekers en de bekendheid onder juristen begint aardig toe te nemen. Tof om te zien dat het Advocatenblad in het meest recente nummer aandacht aan mijn website heeft besteed. Het Advocatenblad is het meest gelezen vaktijdschrift onder advocaten in Nederland.

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Ik help werknemers, werkgevers en/of uitkeringsgerechtigden met eerstelijns vraagstukken op het gebied van werk, personeel, arbeidsongeschiktheid (re-integratie) en sociale zekerheid • Spreker & trainer
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen generalist op sneakers • Ik help werknemers, werkgevers en/of uitkeringsgerechtigden met eerstelijns vraagstukken op het gebied van werk, personeel, arbeidsongeschiktheid (re-integratie) en sociale zekerheid • Spreker & trainer

Wellicht vind je dit ook interessant!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties