Over mij

“Formal education will make you a living; self-education will make you a fortune”

Bevlogen, breed geïnteresseerd, kritisch, creatief, ondernemend en dol op wetenschap, (arbeids)recht, literatuur en muziek of kort samengevat: een bevlogen duizendpoot met een onuitputbare (academische) kennishonger. Zo laat ik mij het best omschrijven. Ik ben een intrinsiek gedreven persoon die niet in een hokje past en zich ook niet laat beperken.

Radio/DJ
Radio en muziek zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven. Tussen 1998 en 2017 was ik betrokken bij verschillende radiozenders zoals System FM, Radio Decibel, Radio 538 en Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire). Daarnaast stond ik tot 2010 met grote regelmaat als DJ in clubs en horecagelegenheden.

In 2015 bracht ik samen met de populaire 90’s dance-act T Spoon een single uit, genaamd ‘Fiesta del Korsou’. De track is een ode aan Curaçao en was de themasong van Floatfest, een feestje ter ere van het 12,5 jarig bestaan van Dolfijn FM. Aan dit populaire radiostation op de Nederlandse Antillen was ik ruim 4 jaar als programmamaker verbonden. Samen met Hardwell en Wessel van Diepen was ik verantwoordelijk voor de zaterdagavondprogrammering. ‘Fiesta del Korsou’ kun je downloaden via alle populaire portals maar is ook via Spotify te beluisteren.

Artwork Selwyn Donia
Artwork Selwyn Donia