Over mij

Ik ben een bevlogen, ondernemende, veelzijdige aanjager van 38 jaar met een bijna onverzadigbare (academische) kennishonger. Sinds 2000 ben ik actief als kennisdeler (spreker/trainer/coach/docent), onderzoeker en ondernemer. Ik vind het leuk om mijzelf uit te dagen, op verschillende gebieden te ontwikkelen en continu nieuwe wegen in te slaan.

Team Global Dance Chart Radio 538 2015 (ik sta helemaal rechts)MUZIEK & RADIO
Radio en muziek heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Op 15-jarige leeftijd startte ik bij de ziekenhuisomroep in Alkmaar met als gevolg dat ik bijna 20 jaar als DJ of producent te horen was op verschillende commerciële radiozenders, waaronder System FM, Radio Decibel, Radio 538 (Global Dance Chart) en tot 2017 op het populairste radiostation van de Antillen: Dolfijn FM.

PRODUCER
In 2015 bracht ik met T-Spoon, één van de populairste dance-acts uit de 90’s, Fiesta del Korsou uit. De track is een ode aan het eiland Curaçao, en themesong van het 12,5 jarige bestaansfeest van Dolfijn FM. Fiesta del Korsou is beschikbaar op alle bekende platforms waaronder Amazon, Beatport, iTunes en Spotify.

LEGAL
Begin 2013 lanceerde ik het juridisch platform Rechtblog, een kennis- en bemiddelingssite waar meer dan 300 Nederlandse advocaten aan verbonden zijn. Het bemiddelen van rechtzoekenden was helaas een doorn in het oog van de Nederlandse Orde van Advocaten waardoor ik bemiddeling heb moeten staken. Anno 2018 is de website nog steeds online en verschijnen er regelmatig updates en blogs.

Veel van de door mij geschreven juridische blogs verschenen ook op De Advocatenwijzer en Legalloyd.

KENNISCENTRUM WINTERDEPRESSIE
Vanuit mijn kenniscentrum winterdepressie deel ik via lezingen en persoonlijke consulten mijn kennis over winterdepressie. Samen met dr. Ybe Meesters van het UMC in Groningen was ik vorig jaar te gast bij BNR Nieuwsradio waar we een uur lang uitleg gaven over deze vervelende en tamelijk onbekende aandoening.