Over mij

“Formal education will make you a living; self-education will make you a fortune”

Bevlogen, breed geïnteresseerd, kritisch, creatief, ondernemend en dol op wetenschap, (arbeids)recht, literatuur en muziek of kort samengevat: een bevlogen duizendpoot met een onuitputbare (academische) kennishonger. Zo laat ik mij het best omschrijven. Ik ben een intrinsiek gedreven persoon die niet in een hokje past en zich ook niet laat beperken.

Rechtblog
In 2013 begon ik het juridische blogplatform Rechtblog.nl. Op deze site plaats ik dagelijks actueel juridisch nieuws en blogs van Nederlandse juristen en advocaten. De website bereikt dagelijks meer dan 1500 unieke bezoekers en wordt geïndexeerd door de Koninklijke Bibliotheek van Nederland.

Kenniscentrum Winterdepressie
Sinds 2011 doe ik onderzoek naar winterdepressie, een aandoening die voor veel mensen ernstige gevolgen heeft. In 2017 ben ik het kenniscentrum winterdepressie gestart. Vanuit dit kenniscentrum geef ik op basis van wetenschappelijke inzichten voorlichting over de aandoening en begeleid ik mensen.

Radio/DJ/Muziek
Radio en muziek waren tot eind 2017 een belangrijk onderdeel van mijn leven. Tussen 1998 en 2017 was ik als DJ/producent betrokken bij verschillende radiozenders waronder System FM, Radio Decibel, Radio 538 (Golbal Dance Chart) en Dolfijn FM (Curaçao/Bonaire). Daarnaast stond ik tot 2012 met grote regelmaat als DJ in clubs en horecagelegenheden.

Curaçao
Tussen 2013 en 2017 was ik als programmamaker verbonden aan het populairste radiostation van Curaçao en Bonaire: Dolfijn FM. Samen met Hardwell en Wessel van Diepen was ik verantwoordelijk voor de zaterdagavondprogrammering. Mijn radioshow, de Dolfijn FM Dance Xperience, was iedere zaterdagavond tussen 9 en 11 te beluisteren.

Producer
In 2015 bracht ik samen met de populaire 90’s dance-act T Spoon een single uit, genaamd ‘Fiesta del Korsou’. De track is een ode aan Curaçao en was de themasong van Floatfest, een feestje ter ere van het 12,5 jarig bestaan van Dolfijn FM. ‘Fiesta del Korsou’ kun je downloaden via alle populaire portals maar is ook via Spotify te beluisteren.

Navigation