Aanbevelingen

Tjad Broesder • Teamleider WNK Re-integratie

Ik heb Selwyn leren kennen als een bijzonder gedreven collega. Hij heeft een brede vakkennis opgebouwd, leert snel en heeft een scherp analystisch vermogen. Hij is buitengewoon creatief en werkt oplossingsgericht.(...)

Niek van de Pasch • Advocaat Goorts + Koppens

Ergens in april 2013 vroeg Selwyn mij of ik misschien iets kon bijdragen aan zijn nieuwste project, Rechtblog.nl. Nog voordat ik begreep wat dat eigenlijk precies was, had hij me al besmet met zijn aanstekelijke(...)

Roxana van der Meulen • Rox Entertainment

Selwyn is een fijne coach om mee samen te werken. Hij kan goed inspireren en stimuleren binnen een groep en zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden in het werkveld. Niet alleen binnen een groep maar ook individueel(...)

Annelieke Bosdijk • Teamleider VCRA

Ik ben zeer tevreden over het onderzoek dat Selwyn heeft uitgevoerd voor de VCRA naar de toepassing van de Wet Bescherming Persoonsgegevens bij de afdeling Participatiewet. Dit onderzoek heeft hij vertaald naar(...)

Jessica Wildeman • Eigenaar Sportland

Selwyn is een creatieve en kundige sparringspartner wanneer je als ondernemer te maken krijgt met het arbeidsrecht. Hij heeft ons tot grote tevredenheid geholpen met enkele juridische kwesties. Dit heeft ons heel(...)

Perry Oerlemans • Directeur Radio Decibel

Selwyn is een gedreven doorzetter die niet kijkt op een uurtje, ook niet als het heel laat wordt. Hij is pro-actief, breed inzetbaar en denkt altijd met ons bedrijf mee. Daarnaast is hij een vakkundige DJ die door(...)

Ferry van der Heijden • Lekker Hip producties

Als ondernemer maak je lange dagen. Door alle drukte, hectiek en deadlines, blijft er soms geen tijd over om na te denken over marketing en innovatie. Gelukkig ken ik Selwyn. Hij staat altijd voor me klaar met(...)

Nienke Vlasma • Stichting Play Your Mind

Je komt niet vaak zo'n duizendpoot als Selwyn tegen. Ontzettend creatief en betrokken zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten als ik aan hem denk. Selwyn begreep precies wat ik zocht en kwam met geweldige(...)

Michelle van der Herberg • Stagiair Horizon College

Zeer fijne stage periode bij je meegemaakt. Heel wat bedrijven zouden wat van jou kunnen leren over het begeleiden van een stagiair! Je zorgde ervoor dat ik veel mijn eigen creativiteit gebruikte en ik het beste(...)

Melanie Koning • Stagiair Hogeschool van Amsterdam

Als redactiestagiaire heb ik veel gehad aan Selwyn's wijze raad en adviezen. Als ik ergens niet uit kwam of andere problemen had, kon ik altijd bij Selwyn terecht. Tijdens vergaderingen kwam Selwyn altijd met(...)

Anita Kerssens • Directrice RTV Alkmaar

Dankzij de professionele kennis en kunde van Selwyn heeft RTV Alkmaar haar radiobeleid snel kunnen aanpassen en uitvoeren. Hij stimuleert hij de medewerkers en stagiaires om het maximale uit zichzelf te halen door(...)

Navigation