Ontslag op staande voet wegens niet afrekenen Red Bull terecht volgens gerechtshof

Een kassamedewerkster van supermarkt Coop is op staande voet ontslagen omdat zij een blikje Red Bull, in strijd met de bij haar bekende huisregels, niet heeft afgerekend voor het consumeren. Over het niet afrekenen loog de vrouw vervolgens meerdere malen tegen de bedrijfsleider die haar vervolgens schorste en later op staande voet ontsloeg. Uiteindelijk leidde de situatie tot een rechtszaak die Coop in eerste instantie verloor. In hoger beroep oordeelde het hof anders en stelde de kassamedewerkster in het ongelijk met verneitiging van het eerdere vonnis tot gevolg. Lees mijn blog over deze zaak en de hierbij horende uitspraak op Rechtblog.

Geef gerust je mening!

Wees de eerste met een reactie

avatar
  Subscribe  
Houdt mij op de hoogte van

Navigation